Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Muzyka i .txt  (Przeczytany 1127 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kozak

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Muzyka i .txt
    « dnia: Czerwca 19, 2010, 15:46:16 »
    Mam dwa problemy...

Po pierwsze we wszystkich tutorialach mówią o takich plikach jak "module_scipts.py", "module_music.py" itd. a ja tych plików nie mam. Zamiast tego mam pliki "music.txt", "scripts.txt", a w nich zamiast sensownych tabelek mam masę niezrozumiałych cyfr i liczb.

Druga sprawa - dziwne, ale nigdzie na forum nie ma takiej podstawowej rzeczy jak wrzucanie do moda własnej muzyki... może to ktoś mi wytłumaczyć?

Offline woyo-sensei

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Wątek o modzie na oficjalnym forum TaleWorlds
    Odp: Muzyka i .txt
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 19, 2010, 17:33:40 »
    Odpowiem tylko na pierwsze pytanie. Wyczytałeś, że są takie pliki jak module_scripts itd, ale całkowicie cię ominęło, że aby móc cokolwiek robić i przede wszystkim mieć te pliki, należy zainstalować module system... Czytanie ze zrozumieniem bardzo kuleje w dzisiejszych czasach...
    link do tematu: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=497.0
    Jak pomyślisz chwilę samodzielnie to i znajdziesz odpowiedź na drugie pytanie.

Offline Kozak

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Muzyka i .txt
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 19, 2010, 17:52:23 »
    Odpowiem tylko na pierwsze pytanie. Wyczytałeś, że są takie pliki jak module_scripts itd, ale całkowicie cię ominęło, że aby móc cokolwiek robić i przede wszystkim mieć te pliki, należy zainstalować module system... Czytanie ze zrozumieniem bardzo kuleje w dzisiejszych czasach...
    Przedłużanie prącia przy pomocy forów internetowych to dzisiaj powszechnie stosowana praktyka.
    Mimo wszystko dzięki za info.