Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Własne herby  (Przeczytany 7440 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mr.M

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Własne herby
    « dnia: Czerwca 19, 2010, 12:54:30 »
    Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak stworzyć lub gdzie znaleźć gotowy herb i jak wgrać go do gry?
    "Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci skurwiele umierali za swoją." - gen. George Patton

Offline Qui-Gon

• BANITA
    • Użytkownik
    Odp: Własne herby
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 23, 2010, 11:43:41 »
    Przyłączam się do pytania-czy da się wgrać herb? Jeśli tak, to jak?

Offline gpskonrad

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 23, 2010, 18:54:57 »
    Ja też chcę własny herb. jw.

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 24, 2010, 01:51:51 »
    Przyłóżcie poślady do monitora, abym mógł zasadzić siarczystego kopa w wasze leniwe zadki!!!

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=1182.17

Rozwiązanie bodaj na stronie nr.2. W Warbandzie jest tak samo jak w podstawce. Jeśli się mylę to przyłożę swój tyłek do monitora i pokornie poczekam na kopniaka.

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 24, 2010, 14:15:31 »
    Przydatne.:) A mam pytanie z innej beczki, przeczytałem cały tamten topic, ale nie zauważyłem odpowiedzi na mój temat. Można jakoś wygrzebać w plikach efekt, w którym możemy dodać zupełnie nowe sztandary? Nie podmieniać już istniejących, tylko zupełnie nowe.

A jeżeli nie, to które herby są... wolne? Wiecie, że żaden inny lord takiego nie ma.
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, gotyku, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Chaos, świnki i pijany grabarz - bo mrok nie zawsze jest poważny.:D