Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z Oim-nie da się grać  (Przeczytany 1353 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marcin123

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z Oim-nie da się grać
    « dnia: Czerwca 16, 2010, 11:23:33 »
    Witam wszystkich!
    Oto mój problem.
    Gra odpala mi się normalnie jednak gdy wchodze do menu nie ma dźwięku klikam na opcje i wywala mnie do pulpitu i wyskakuje błąd.
    Gdy odpalam grę nie klikając po ładowaniu na opcje w czasie bitwy kamera obraca się bardzo wolno i jakieś różne shizy i kolory mi wyskakują nie da się grać odgłosy są ale nie ma muzyki.
    Dodam jeszcze że gra jeszcze dziś chodziła mi normalnie (nie licząc niedociągnięć z OiM) zainstalowałem grę od nowa i nic nie dało, czy ktoś wie jak mi pomóc?

Offline Szwed0

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem z Oim-nie da się grać
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 16, 2010, 11:36:59 »
    Jest specjalny temat w którym można zadawać takie pytania tam powinieneś wejść i zapytać albo poszukać informacji w tym właśnie temacie bo może ktoś już taki sam problem miał.
    Nie ma potrzeby tworzenia niepotrzebnych tematów niemniej jednak postaram ci się pomóc.

Usuń grę zainstaluj ją ale nie włączaj. Znajdź w necie najnowszego patcha zainstaluj go i dopiero wtedy włącz grę. Wszystko powinno być już ok a dodatkowo błędy które miałeś wcześniej w trakcie gry znikną gdyż ten patch wiele poprawia.

A następnym razem szukaj i myśl bo to nie boli prawda???

Pozdrawiam.