Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: obalanie króla --> szczegóły  (Przeczytany 1727 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

112

• Gość
    obalanie króla --> szczegóły
    « dnia: Czerwca 15, 2010, 20:05:59 »
    tak jak w temacie czy komuś już się udało obalenie króla i przejęcie królestwa i czy jest to w ogóle możliwe ?? przeglądając mase wątków nie znalazłem konkretnej odpowiedzi jedynie domysły...

Offline DoMiecza

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: obalanie króla --> szczegóły
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 15, 2010, 20:17:12 »
    musisz mieć napewno sporo pdr nie wiem czy nie max ja mam jak na razie około 70 i też ide w tym kierunku  ale dokladnie jak to zrobic to ch0j wie

Offline TenOdZygmunta

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 15, 2010, 21:18:34 »
    DoMiecza ch0j? co to znaczy ale do rzeczy:

1: Musisz mieć zamków od "ch0ja"
    2: Musisz mieć przynajmniej z 15-20 relacje z królem (mój przypadek sułtan hakim :) 45 relacji ;])
    3: Dużo wojska
    4: Wasali królestwa (conajmniej 10 jakoś tak)
    5: Myślę też, że musisz dużo wysyłać towarzyszy na misje "Zbieranie Wsparcia" :)

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 15, 2010, 22:42:37 »
    "ch0j" to zaiste istota wszechwiedząca. Wie po co zakładaliście, towarzyszu, drugie konto, by odpowiedzieć na swoje własne pytanie. Wie też pewnie, czy kiedykolwiek nauczycie się pisać nie kalecząc podstawowych zasad ojczystego języka. My się tego już raczej nigdy nie dowiemy. ;( Ale za to żegnamy was ciule czule.