Goliat naprawdę dobry pomysł, najlepiej by było gdybyście po połączeniu zrobili coś ala wybory (wcześniej ustalcie minimum wiekowe- to zapobiegnie kłopotom jakie niesie powierzanie władzy ludziom do tego nie przeznaczonym ja bym wam osobiście proponował 13/14 lat.) na funkcje Przywódcy, Emisariusza i stratega...
W ten sposób macie szansę na to że nowo powstały klan będzie czymś więcej niż pośmiewiskiem innych...
Wybory poza tym sprawią że przywódcą będzie ten kogo popiera większość a dzięki progowi wiekowemu macie większe szanse że będzie to osoba w miarę dojrzała, nienadużywająca władzy (czyli strateg nie będzie groził wywaleniem z klanu bo napisałeś coś nie tak na forum, argumentując to "Bo przecież mam władzę" tylko będzie to zleżało od przywódcy) i ogólnie zawsze lepiej to brzmi...
Wiem że póki co nawet nie znamy rekacjii killera na propozycje Goliata...Mimo to trzeba im moim zdaniem ukazać, że mają szanse na granie w normalnym klanie normalnych meczy między klanowych a nie 3 na 3 lub w atmosferze wszechobecnego chaosu, spowodowanego tym że 15 minut przed meczem mówią że zagrają jak to ponoć robi się w MW
Co do killera dajcie mu funkcje Barda lub nadwornej Mandaryny i wszyscy będą szczęśliwi.
Mam nadzieje że przemyślicie to co napisałem.
Pozdrawiam Lygryss