chociarz to nie uzbrojenie nie wyszkolenie lecz duch walki jest najwazniejszy bez niego np wietnam by nie wygral wojny z usa
mi sie zdaje ze w m&b jest takie cos jak morale
rzeczywiście polska piechota była coraz bardziej zacofana w stosunku do zachodnich odpowiedników
no i co z tego my mielismy najlepsza kawalerie bo polska jest plaska a prawie zawsze walczylismy w otwartym polu
Nawet jeśli zrobią mod zgodny z prawdą Historyczną,to co może sobie pomyśleć np. taki Niemiec?Polak zrobił moda ,wiec zrobił Polskę mocną.
zalezy ci co taki ss mowi ich historia opiera sie na zlodziejstwu i wyzyskiwaniu dzieki takiemu czemus ich imperium powstalo chociarz nie zawsze
Myślicie że społeczeństwo w innych państwach Europy wie że Polska była potęgą w tamtym okresie?
polska byla najlepsza w renesansie w sredniowieczu bylismy bardzo silni
wiedza wtedy gdy dostana w dupe od polakow
madry obcokrajowiec wie ze lepiej nie zadzierac z polakami
mozesz polakowi zabrac ojczyzne zabrac wszystko co ma ale potem ci sie odwdzieczy i to zabierze wszystko nie mowiac o zyciu
Jak już mówiłem tekstur i modów robić na razie nie umiem, ale mogę podać trochę broni, jednostek razem ze zdjęciami, jeśli się wam to na coś przyda. Może na ich podstawie rozbudujecie arsenał niektórych państw.
w tym zakresie moge tez pomoc