Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gra się wyłancza kiedy wchodzę do miasta.  (Przeczytany 2100 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aragorn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Gra się wyłancza kiedy wchodzę do miasta.
    « dnia: Sierpnia 24, 2007, 20:26:53 »
    Mam taki problem... kiedy zaczynam grę na mapie strategicznej i wchodzę do jakiegoś miasta (wygląda jak rzeczka na około drzewa) gra się wyłącza. poprzednio pisało że system ma za mało pamięci czy tam wartości wirtualnej co mam robić??!!

Zmień nazwę tematu

na jaki?? bo nieobczajam

Sprawdź to http://mountblade.info/forum/index.php?topic=39.0 to sie dowiesz.
    « Ostatnia zmiana: Października 29, 2008, 12:41:46 wysłana przez Oktawian »

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    Odp: Problem z TLD
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 24, 2007, 21:09:44 »
    Czy wyłączyłeś opcję Evironement Shadows w grze?

Offline Aragorn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 27, 2007, 13:40:52 »
    no teraz wyłonczyłem i chodzi :))

Offline 123tomek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 27, 2008, 18:05:57 »
    Mam dokladnie to samo na swiezutko zainstalowanej wersji gry 808 i najnowszej wersji moda. Za pierwszym razem gra wywlila blad o pamieci wirtualnej i cos o texturach 8000x8000, za drugim razem otrzymalem komunikat ze zablokowala Evironement Shadows i rzeczywiscie w opcjach gry jest to ustawienie wyszarzone ale wciaz ustawione na enabled a gra w dalszym ciagu zawiesza sie w momencie wejscia do pierwszego miasta (tego samego z rzeczka wokolo drzewa). W sumie wszelkie ustawienia grafiki dalem na disabled i dalej to samo.
    Co moge jeszcze zmienic zeby odpalic gre?

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 29, 2008, 12:37:54 »
    Być może Twoja karta graficzna ma za mało pamięci. W takim wypadku pomoże tylko zmiana karty, lub...w zasadzie nic więcej;). Możesz jeszcze napisać jaki masz sprzęt? To może pomóc  w rozszyfrowaniu Twojego problemu.

Zmieniłem nazwę tematu na bardziej wymowny...

Offline 123tomek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 13, 2008, 20:03:15 »
    Być może Twoja karta graficzna ma za mało pamięci. W takim wypadku pomoże tylko zmiana karty, lub...w zasadzie nic więcej;). Możesz jeszcze napisać jaki masz sprzęt? To może pomóc  w rozszyfrowaniu Twojego problemu.

Moj sprzet to:
    GeForce 8600GT 256MB
    procek DC E2160 1,8GHz
    2GB RAMu
    XP Pro

Wiec raczej nie powinno byc zbyt malo ramu na karcie graficznej dla tej gry.