Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: CD-Action  (Przeczytany 25733 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Covall

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Tawerna "Four Ways"
    Odp: CD-Action
    « Odpowiedź #15 dnia: Września 04, 2006, 17:37:11 »
    ja tam nie wiem, wiem tylko tyle, ze w grze odmmieniaja Fratra, wiec chyba tak powinno byc :P

a co do wypowiedzi Covalla, powiem tak: to teraz wyobraz sobie ze calkiem niedawno CDA kosztowalo 18,50, a nwet w wersji DVD 19.99, wiec i tak jest gut ze zmniejszyli o 5 zeta cene :)

Wiem, bo poltora roku smigalem do kiosku po cda, jak kosztowalo jeszcze 18.50 czy tam 18.90... Wyobraz sobie teraz co by sie stalo jakby cda kosztowalo 10 zeta, czlowieku to lepsze niz rewolucja na ukrainie :)

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #16 dnia: Września 04, 2006, 17:42:00 »
    Myślę, że raczej znalazł by sie kolejny nierób twojego pokroju, który by stwierdził, że powinno kosztowac 5 zł :). Takim lamom jak ty nigdy się nie dogodzi ;)

Offline Covall

• Użytkownik
      • Tawerna "Four Ways"
    « Odpowiedź #17 dnia: Września 04, 2006, 17:46:37 »
    Myślę, że raczej znalazł by sie kolejny nierób twojego pokroju, który by stwierdził, że powinno kosztowac 5 zł :). Takim lamom jak ty nigdy się nie dogodzi ;)

SsIj :P Jakby kosztowalo 10 zeta to juz bym nie bruzdzil ;] Chociaz 5 zeta to tez niezla cena, a tak w ogole to powinni rozdawac za darmo na ulicach tak jak metro czy echo miasta :P

Offline FoG

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • The Blackening
    « Odpowiedź #18 dnia: Września 05, 2006, 19:38:29 »
    kupilem dzisiaj nowy numer, duzo iwecej do czytania niz numer wrzesniowy (poprzedni), choc pelne wersje nteoretycznie gorsze. Frater super, gram sobie po trochu z doskoku bo nie mam na razie czasu wiecej :)
    Poczytam sobie wiecej wieczorkiem, bo na razie tylko przjerzaelm w autobusie na trasie Poznan-Srem :D

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #19 dnia: Września 05, 2006, 21:04:01 »
    Tez już mam. Dvd jesczze nie było w napędzie, ale gazetkę już przekartkowałem na kibelku :). Strasznie shitowe gierki testują w tym numerze: same 6 i mniej ocenki :D

Offline FoG

• Użytkownik
    • The Blackening
    « Odpowiedź #20 dnia: Września 06, 2006, 07:04:35 »
    niby tak, ale temat numeru miodzio, relacje z targow (fajne hostessy ^^), mimo, ze w necie mozna poczytac, ale i tak sporo mozna sie dowiedziec nowego.
    Recenzji jeszcze nie czytalem bo to sobie na koniec zostawiam, jeno recke FlatOuta 2 i Call of Juarez sobie przeczytalem.
    A Frater coraz bardziej mi sie zaczyna podobac :D moze nie jest to jakis szczyt technologiczny, ale milo sie pyka :P
    Dobry numer ogolnie

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #21 dnia: Września 06, 2006, 14:25:49 »
    Kogo wybrałeś? Ja naszego rodaka :)

Offline FoG

• Użytkownik
    • The Blackening
    « Odpowiedź #22 dnia: Września 06, 2006, 15:29:35 »
    ja wybralem tego Wojownika, nie wiem kim on jest :P Ale zaczne od poczatku bo gra mi sie nim, po prostu chujowo. Gralem chyba z godzine i dopiero 2 level zdobylem, a w demie to takim czasie mialem prawie 4! Chyba troche zmniejszyli liczbe XPkow za potworki

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #23 dnia: Września 06, 2006, 15:34:43 »
    Ehh nie podoba mi sie ten Frater. Prawie jak Diablo...prawie oczywiście jak zwykle robi wielka różnicę. Wkurwia mnie kamera, brak voiców (a może tylko ja ich nie mam? ;/) i ogólna drętwota rozgrywki...Wkrótce odinstaluje bo mi miejsce na dysku potrzebne :|

Offline FoG

• Użytkownik
    • The Blackening
    « Odpowiedź #24 dnia: Września 06, 2006, 17:37:14 »
    ej ale dlaczego Cie wkurza kamera? przeciez mozna sobie ja obrocic lub przyblizyc/oddalic :P

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #25 dnia: Września 06, 2006, 18:47:18 »
    Własnie dlatego. Wole hack & slashe w 2d. Wtedy zajmuję sie klikaniem potworkow, a nie ciagłym bezsensownym obraceniem kamery.

Offline Covall

• Użytkownik
      • Tawerna "Four Ways"
    « Odpowiedź #26 dnia: Września 07, 2006, 08:12:11 »
    Co jak co, ale osmioletnie (dobrze mowie? moze siedmio :)) Diablo jest najlepszym hack'n'shalshen :) Ma wspanialy klimat i choc gra nie powala to nadal ogromna ilosc ludzi ja kupuje, gra na battlenecie (bardzo wielu polakow nawet) no i w ogole rzadzi :) Ale z tego co wiem mielismy gadac o CDAcition :)

Offline FoG

• Użytkownik
    • The Blackening
    « Odpowiedź #27 dnia: Września 09, 2006, 20:08:06 »
    mnie sie diablo przejadlo. Ile mozna grac w to samo. Gralem kilka lat i teraz juz mi sie rzygac chce na mysl, ze mialbym jeszcze zagrac dla przyjemnosci.

Mielismy gadac o CD-Action, wiec powiem, iz nowy numer 3.10

Offline Sir Drake

• Użytkownik
    • ~~Dark Master ~~
    « Odpowiedź #28 dnia: Września 10, 2006, 13:53:21 »
    Jak dla mnie CD-Action to najlepsze czasopismo (NIE GAZETA ! ^^) O grach i nie tylko w polsce przystępna cena wiec mozna jakos se zebrać kase
    Smuggler rox xD
    RF online (Risk Force online)
    Nick:Han
    Lev:26
    Race:Acceria
    Class:Warrior

Offline Covall

• Użytkownik
      • Tawerna "Four Ways"
    « Odpowiedź #29 dnia: Września 10, 2006, 19:01:11 »
    Jak chcecie sobie poczytac fajna gazete (czasopismo...) z bardzo dobrymi artami, smiesznymi ryskunkami i komiksami to kupcie sobie PSX Extreme 8 zlotych, ale sie oplaca :)