Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: CD-Action  (Przeczytany 25632 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline FoG

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • The Blackening
    CD-Action
    « dnia: Września 02, 2006, 17:58:13 »
    Co sądzicie o tym czasopismie? Czytacie je w ogołe, a może w ogole o nim nie slyszeliscie?
    JA uwazam, ze CD-Action to najlepiej sprzedajace sie czasopismo w Polsce traktujace o grach komputerowych i to jest fakt.

Zmiana ceny z 18.50 na 14.90 była bardzo dobrym posunieciem. Przedtem nie zawsze moglem sobie pozwolic na wydatek rzedu 20zł co 4 tygodnie. Bardzo duzo stron w srodku, płyta DVD o pojemnosci 8,5gb albo 4CD (albo czasem 5) i co miesiac jakies fajne pelne wersje.

W tym miesiacu bedzie to Trainz Railroad 2004, Guilty Gear X2 Reloaded, FEAR Combat oraz NOWA polska gierka FRATER.
    Numer ukaze sie we wtorek 5 wrzesnia. :)

Czekam na wasze opinie na temat pisma, wypiwiedzcie sie tutaj.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: CD-Action
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 02, 2006, 19:15:20 »
    No ja co miesiac kupuje i nie nazekam na poziom pisma jak niektore osoby... wogole w polsce nie ma dobrej alternatywy bo taki aktualny click to wg. mnie gowno, chociaz dawno temu jeszcze dal sie czytac to go kupowalem, ale teraz to juz zupelnie nie ten klimat...

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 02, 2006, 21:05:01 »
    ja niestey pale papierosy i lubie piwo a co za tym idzie nie stac mnie na gazete gdyz puszczam cala kase przelewem :D ale nieraz zdarza sie ze brat kupi lub u jakiegos kolegi zobacze, wtedy przegladam i rzeczywiscie musze przyznac ze nie ma lepszej gazety o grach w polsce (nie mowie tu ze jest taka zajebista tylko po prostu nie ma innej liczacej sie :D)

drunken masta

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 03, 2006, 14:30:45 »
    CDA sux. Komputer Świat Gry rządzi! Nie mam pytań.

Offline Covall

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Tawerna "Four Ways"
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 03, 2006, 21:52:41 »
    jezeli chodzi o gry to cda i kś daja niezle (no czasem play sie rzuci na cos niezlego) a jezeli chodzi o prase to cda czyta mi sie najlepiej jezeli chodzi o gry na kompa.

Bo jezeli na Playstation to nie jestem debilem i nie wydam 30 zeta na gazete xxx (nie bede reklamy robic) ktora daje plyte z demami gier (ktore za granica rozdaja za darmo) no i zdziera takaaaa kase!!! Dlatego kupuje PSX Extreme :)

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 03, 2006, 22:17:28 »
    Yyy...ten KŚ to była na maxa ironiczna ironia...:P

Offline Covall

• Użytkownik
      • Tawerna "Four Ways"
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 04, 2006, 09:13:46 »
    Yyy...ten KŚ to była na maxa ironiczna ironia...:P

Ale na prawde mowie, kiedys mial dobre gry. Europa Universals 2 byla i w ogole :P No dobra to dali 1 dobra gre, nie mam pytan :P

Offline Justin Timberlake

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 04, 2006, 10:43:44 »
    CDA rządzi i co do tego to nie ma wątpliwości. Dają świetne gierki typu Bad Day LA, w tym miesiącu Frater. Dobrze się czyta te czasopismo o grach komputerowych. CDA= Czcijcie Diabła Antychryści. To wymyslił jakiś genialny człowiek.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 04, 2006, 13:08:05 »
    Hm..a kiedy nowy numer w kiosku? Bo nie chce mi się chodzić w ciemno i pytac czy już jest...

Offline FoG

• Użytkownik
    • The Blackening
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 04, 2006, 16:54:23 »
    Napisalem Puzonixie przeciez kiedy wychodzi nowy numer, uprasza sie o dokladnie zapoznanie z postem :D

nowy numer - jutro! tj. 5.09.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 04, 2006, 17:10:45 »
    Z reguły jak tu pisze to jestem pijany lub zaspany więc sie nie dziw, że nie wychwytuję szczególików. Staram sie tylko złapac z grubsza sens posta. Na razie mnie nei stać na cda bo ostatnią kasę, która miałem puściłem z jamajskim dymem na ostatniej imprezie. Kupta ludzie i niech mi ktoś upnie Fratera/Fratra :P (nie wiem jak sie odmienia)

Offline FoG

• Użytkownik
    • The Blackening
    « Odpowiedź #11 dnia: Września 04, 2006, 17:14:12 »
    Odmienia sie Fratra, tak przynajmniej gadaja w grze, bo Frater to jest imie.

Offline Covall

• Użytkownik
      • Tawerna "Four Ways"
    « Odpowiedź #12 dnia: Września 04, 2006, 17:15:56 »
    Jak dla mnie 15 zeta za gazete z plyta to i tak za duzo...
    Mogliby zmniejszyc cene do 10zeta a ludzie calowaliby ich po dupach. W koncu mowia ze ta kasa co zarabiaja na sprzedawaniu kazety to nic. Prawdziwe złote jaja zarabiaja na reklamodawcach a wiadomo - gdy wiecej osob kupi gazete, cena reklamy moze byc wieksza. Zarobek wiekszy i git :) Konkurencja by wymiekla jakby sprzedawali CDA takie jak teraz za 10 zeta ;)

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #13 dnia: Września 04, 2006, 17:19:00 »
    15 zł to jest bardzo mało, biorąc pod uwage, że konkurecja 4x chudsza robiona z papieru jakości bravo sport kosztuje zwykle 8-9 zeta.

@FoG: Frater to nie imię tylko 'brat' po Łacinie

Offline FoG

• Użytkownik
    • The Blackening
    « Odpowiedź #14 dnia: Września 04, 2006, 17:22:50 »
    ja tam nie wiem, wiem tylko tyle, ze w grze odmmieniaja Fratra, wiec chyba tak powinno byc :P

a co do wypowiedzi Covalla, powiem tak: to teraz wyobraz sobie ze calkiem niedawno CDA kosztowalo 18,50, a nwet w wersji DVD 19.99, wiec i tak jest gut ze zmniejszyli o 5 zeta cene :)