Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prośba  (Przeczytany 2841 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mateo_95_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Prośba
    « dnia: Czerwca 06, 2010, 13:51:48 »
    Mam prośbę, chodzi o to że zostałem zbanowany na forum taleworlds i chciałbym chociaż móc na nie wejść i widzieć jak idą prace nad modami a nie cały czas pytać na four ways i wkurzać innych. Poza tym zostałem zbanowany sam nie wiem czemu, chyba admin miał zły dzień, (nie chce obrażać adminów) albo bardzo lubił grę ogniem i mieczem, bo to właśnie za wypowiadanie się o niej dostałem bana.     Więc jeśli ktoś wie jak ominąć ich blokady wstępu bardzo prosiłbym o instrukcje
    z góry dziękuje

Offline Beziosław

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Prośba
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 06, 2010, 13:58:29 »
    Mi się wydaje że to zły dział, nie zawracaj ludziom głowy już założyłeś podobny temat http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4701.0. Już tam dostałeś odpowiedz, jeżeli nie pomogło to poszukaj w google może coś znajdziesz jak nie to trudno ale nie zaśmiecaj forum.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 06, 2010, 21:16:21 wysłana przez Beziosław »

Offline Mateo_95_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 06, 2010, 14:09:43 »
    Dobra, sorki ale tamte sposoby nie działają i myślałem że tym razem dostane jakąś inną rade, nie to trudno, jakoś przeżyje ale jeszcze popróbuje z tym odkurzaczem i usuwaniem plików cookies. Jeszcze raz sorki, nie było moim celem zaśmiecanie forum.

Offline Beziosław

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 06, 2010, 14:25:03 »
    Ja ci wybaczam nie wiem jak reszta. Popatrz na google lub poszukaj na forum w dziale pomocy może coś znajdziesz.

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 06, 2010, 14:58:55 »
    Dobra, sorki ale tamte sposoby nie działają i myślałem że tym razem dostane jakąś inną rade, nie to trudno, jakoś przeżyje ale jeszcze popróbuje z tym odkurzaczem i usuwaniem plików cookies. Jeszcze raz sorki, nie było moim celem zaśmiecanie forum.

Osłabiłeś mnie doszczętnie tym tekstem...
    A Juz nie mowie o nazwie tematu i dziale w którym go umieściłeś:(

Módl się teraz żeby Deadlus miał dobry dzień bo i tu dostaniesz bana jeszcze:D

Offline Gedbard

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 06, 2010, 19:02:37 »
    Spróbuj usunąć całą historię przeglądania...

Uważaj, żebyś ty nie dostał bana. Spamujesz gorzej niż on. Jeśli nie umiesz mu pomóc nie udzielaj się w temacie.

Offline Mateo_95_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 06, 2010, 20:43:25 »
    Gedbard jeśli chodzi o pliki cookies to wszystko usunąłem ale dalej pisze że nie mogę wejść,usunąłem też historie,historie pobrań,i resztę tego badziejstwa i nic, ja już nie wiem, a ten temat założyłem w tym dziale bo uważam że zagląda na niego więcej ludzi niż w innych działach (ja w każdym razie często) w poszukiwaniu nowych modów informacji itp.

Offline Arto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 06, 2010, 20:46:51 »
    Działy są po to żeby nie było syfu, a ty właśnie go tworzysz. Drugą sprawą jest to, że mogłeś napisać to w offtopicu bo tam z pewnością zagląda więcej ludzi.

Offline Mateo_95_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 06, 2010, 21:31:52 »
    dobra następnym razem się nie pomylę z wyborem działów na których chce coś napisać

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 06, 2010, 22:26:00 »
    Spróbuj usunąć całą historię przeglądania...

Uważaj, żebyś ty nie dostał bana. Spamujesz gorzej niż on. Jeśli nie umiesz mu pomóc nie udzielaj się w temacie.

Hmm za co niby miał bym dostać?Za to ze nie lubię natręctwa i bezmózgowia?I Ty tez byś musiał dostać bo nic nie wniosłeś do tego ''tematu''

Offline Arto

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 06, 2010, 22:40:45 »
    Oboje nie wnosicie nic do tematu takimi kłótniami. Poza tym wydaje mi się że temat o łamaniu zabezpieczeń forum jest niezbyt w porządku ;s

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 07, 2010, 07:28:20 »
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4701.msg90082#msg90082
    Co ta ma być? Zakładasz po raz drugi temat o tym samym? Nie mogłeś tamtego odświeżyć?   
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Beziosław

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 07, 2010, 14:59:40 »
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4701.msg90082#msg90082
    Co ta ma być? Zakładasz po raz drugi temat o tym samym? Nie mogłeś tamtego odświeżyć?   

Już o tym pisałem i przestańcie odpowiadać na ten temat bo się robi offtop BEZ PRZESADY i sorry za offtop