Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mały problem  (Przeczytany 1576 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vincenzo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mały problem
    « dnia: Czerwca 05, 2010, 22:50:27 »
    Mam mały ale dość dokuczliwy problem, a mianowicie kiedy już ogłosiłem się królem co chwile wyskakuje pusty komunikat tzn nie ma żadnego tekstu i jest tylko przycisk "kontynuuj" a czasem ostatnie zdanie lorda z którym ostatnio rozmawiałem. i moje pytanie brzmi: czy da się to jakoś wyłączyć i czy to jest normalne?

proszę o szybką odp
    Pozdro ;)

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Mały problem
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 06, 2010, 10:36:59 »
    Zmień nazwę tematu na regulaminową. Jak ktoś chce znaleźć twój problem, to musi się przekopać przez 200 wątków o identycznej/podobnej nazwie.
    Masz pirata czy oryginał? Domyślam się, że masz najnowszą wersję gry. Pewnie jest to bug, więc radzę poczekać do następnego patcha.

Offline Vincenzo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 08, 2010, 21:02:21 »
    Żeby nie zakładać drugiego tematu mam jeszcze jedno pytanko 
    (sami)  przyłączyli się do mnie lordowie z innych frakcji i nigdzie nie mogę ich znaleźć cz sami sie pojawią po jakims czasie?
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 09, 2010, 20:52:30 wysłana przez Vincenzo »

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 10, 2010, 16:43:39 »
    No tak. Musisz poczekać, jak się nie pojawią to będzie jakiś bug, ale jeśli dopiero co ich zwerbowałeś to nic złego. Mi się raz pojawił po 16 dnach.

Offline Vincenzo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 11, 2010, 21:26:36 »
    właśnie o to chodzi że ich nie zwerbowałem tylko wyrzekli się swojej frakcji i przyłączyli się do mnie. Np jak raz zwerbowałem jednego lorda to pojawił sie dopiero wtedy kiedy przyznałem mu zamek jako lenno. Tyle że tym którzy się sami przyłączyli  nie mogę nic przyznać bo ich nie ma liście moich wasali, więc nie wiem czy pojawią się w jednym z moich miast czy mam ich szukać

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 12, 2010, 10:48:41 »
    No to już podchodzi pod bug. Jak nie chcesz czekać to reinstalnij grę, lub pogrzeb w rejestrach.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 12, 2010, 13:49:45 »
    Może od razu polecisz mu reinstalację całego systemu, bo po co się rozdrabniać? Jak szaleć, to szaleć!

Reinstalacja gry na takie rzeczy nic nie pomoże, bo nie zmieni ani skryptów w grze, ani zapisanej gry. Zaś pogrzebać to sobie można w... a nie w rejestrach (o jakichkolwiek rejestrach mówisz).

Błagam was, specjaliści, skończcie dawać takie "mądre" rady, bo tylko mieszacie ludziom w głowach i sugerujecie rozwiązania, które nie tylko nic nie rozwiążą, a dodatkowo są kłopotliwe dla pytającego. Jeśli nie wiecie jak dany problem rozwiązać, to darujcie sobie ten spamik postami "przeinstaluj grę albo gdzieś pogrzeb".

Offline Vincenzo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 18, 2010, 16:19:03 »
    Dobra z tamtym już jakoś sobie poradziłem ;)
    Ale mam teraz inny problem a mianowicie nie wiem dlaczego nie przychodzą do mnie lordowie na ucztę normalnie rozsyłam zaproszenia a na ekranie ciągle jest ta sama komenda "...zorganizować fetę..." w sumie w menu miasta pojawia sie komenda "dołącz do uczty" ale nikt nie przychodzi - może nie zdąży bo sama uczta trwa dosłownie chwilke. I teraz nie wiem czy to jest jakiś bug czy co bo jak jeszcze byłem wasalem to mogłem normalnie organizować uczty a odkad jestem królem to jakoś nie mogę. Da się coś z tym zrobić jak myslicie?

Pozdro

Offline TadzikMen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 26, 2010, 14:17:24 »
    Bo może nie ma kto do ciebie przyjść?????
    Jeśli nie masz wasali, to kto by miał przyjść?? nikt.