Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Spolszczenie Warband  (Przeczytany 16854 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lucassith

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Spolszczenie Warband
    « dnia: Czerwca 05, 2010, 20:36:02 »
    Witam... mam do was pytanie i jednocześnie zażalenie do Talesworld mianowicie... dlaczego do cholery w patchu 1.113 nie ma poprawki do języka polskiego z patcha 1.103 a w gotowej instalce w wersji 1.113 nie ma w ogóle języka polskiego? Czy przez czas w którym nie interesowałem się M&B doszło do czegoś ważnego w tym całym Talesworld, czy po prostu pomyłka u nich?

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Spolszczenie Warband
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 05, 2010, 20:37:15 »
    Przecież jak zainstalujesz grę, to Steam automatycznie Ci ją uaktualni do najnowszej wersji, w której znajdzie się finalne spolszczenie - czyt. raczej bez błędów. ;p

Offline Lucassith

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 05, 2010, 20:45:19 »
    Zależy kto jak pobierał... ja mam wersje demo która jest do pobrania ze strony producenta... ostatnio porzuciłem grę bo mi się znudziła (nie wiem czy wiecie ale przy pomocy programu Cheat Engine da się obniżyć poziom przez co można grać "prawie" w nieskończoność btw. to nie jest piractwo :>). Więc po paru tygodniach odpoczynku od M&B chciałem zobaczyć co nowego... A tu zonk... dialogi pomieszane, w ogóle jakoś wszystko zmielone tak jak było na starej 1.100... Widzę więc, że takie przywileje jak prawidłowe dialogi to tylko dla VIPów czyli szczęśliwych posiadaczy oryginalnej gry... nawet w demo nie można spokojnie pograć by się nie narobić...
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2010, 20:49:55 wysłana przez Lucassith »

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 06, 2010, 09:44:25 »
    Widzę więc, że takie przywileje jak prawidłowe dialogi to tylko dla VIPów czyli szczęśliwych posiadaczy oryginalnej gry...
    Oczywiście !
    Przecież zawsze tak było że wszystko jest dla tych co gre kupili :D
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline erundil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 30, 2011, 03:36:06 »
    TaleWorlds wycofało się z wersji polskiej w Warbandzie. Spolszczenie jest rozwijane nieoficjalnie, tak by uzupełnić brakujące linijki i naprawić chaos, jaki pozostawił producent.

Spolszczenie można znaleźć na MBRepository.

Link:
    http://www.mbrepository.com/file.php?id=2466

Na wypadek, gdyby jakiś skretyniały moderator usunął link (bez obrazy dla myślących modów, którzy nie usuną), to wytłumaczę, że spolszczenie można znaleźć w Google, wpisując "spolszczenie warband mbrepository".