Witam.
Jestem zagorzałym fanem gier RPG, fantastyki, oraz uwielbiam historię świata - od prehistorii, po dni dzisiejsze, chociaż najbardziej proferuję średniowiecze. Nie wyobrażam sobie życia bez książek i muzyki. Uwielbiam metal, każdy gatunek, chociaż innymi rodzajami muzyki też nie pogardzę. Moim ulubionym zespołem jest Rammstein. Posiadam - uwaga, niespodzianka - komputer! Oraz konsolę PS3. Moją ulubioną grą jest Baldurs Gate II. Na tym się wychowałem. :) Od czasu do czasu dostaję też weny twórczej, aby napisać jakieś "światowe" opowiadanie, ale wena opuszcza mnie z reguły po maksymalnie tygodniu i znów powracam do swojego dawnego, szarego życia.
W Mount&Blade Native w zasadzie już aż tak dużo nie gram. Na ogół jednak proferuję Vaegirów, oraz dobry, dwuręczny miecz. ;) Gdy grałem pierwszy raz, dołączyłem do Rebellii Khegritów i ukończyłem ją. Później, walczyłem przez długi czas dla Vaegirów, ale uznałem, że Król Yaroglek ma problemy psychiczne(sam bez przerwy mianował się marszałkiem, a od czasu do czasu wspominał czasy, kiedy to "On i ja skopaliśmy tyłek Yaroglekowi " - drugie wcielenie? ;p) i tam także dołączyłem do Rebelli Valdyma. Nie lubię Rhodoków. Ponad to, ich króla przechwycałem średnio 2 razy dziennie, nawet, jak nie chciałem. ;p Nie posiadam Warband. Mam angielsko - języczną wersję gry. Jeśli kogoś to interesuje, to pierwszym lordem którego poznałem był Lord Bulba. :P Moimi ulubionymi modami są:
-1866
-The Eagle and the Wolves
-Custom Settlements
-Europe 1200
I to chyba tyle. :)
Pozdrawiam.