Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Litus mod  (Przeczytany 27317 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Malson

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Litus mod
    « Odpowiedź #75 dnia: Lutego 28, 2011, 17:26:05 »
    Pograłem - faktycznie zapowiada się dobrze. Jest jedna rzecz, która mnie irytuje: chodzi o bitwy z większą (łącznie przykładowo ponad 150) ilością żołnierzy - początek bitwy super - kombinowanie, walczenie, taktyka, czyli to co lubimy - nadchodzi jednak taki moment, że garstka oddziałów wroga stoi w kupie w jednym miejscu a dosłownie kilkadziesiąt metrów dalej stoją sojusznicze wojska i nie robią nic - stoją i gapią się na siebie. Wtedy oczywiście ja i mój nieliczny oddział (dopiero zaczynam bawić się tym modem) musimy "rozruszać" towarzystwo atakując wroga - co przy niezbyt wielkim doświadczeniu i ilości moich ludzi kończy się pokaźną stratą. Oczywiście sojusznicy stojący tuż obok - patrzą i nie reagują.
    W innych modach nie miałem podobnych problemów z inteligencją wojaków.

Jeśli ktoś widzi jakieś rozwiązanie - dzięki i parę piw.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 28, 2011, 22:16:01 wysłana przez Malson »

Offline Gryzli96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #76 dnia: Marca 05, 2011, 19:44:18 »
    Ludzie, co z tym spolszczeniem?!
    Tak ciężko wykrzesać z siebie odrobinę dobrych chęci i wrzucić 5 plików na chociażby chomikuj...

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #77 dnia: Marca 05, 2011, 19:50:48 »
    Tak ciężko wykrzesać z siebie odrobinę dobrych chęci i wrzucić 5 plików na chociażby chomikuj...
    Nie musicie się martwić, Gryzli96 zgłosił się na ochotnika i on spolszczy i za chwilę wrzuci spolszczenie do internetu...

Offline kamiloptak1998

• Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Marca 05, 2011, 22:12:45 »
    sora za offtop ale mi to spolszczenie nie działa pisze że usuneli :/ poda ktoś nowe?

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #79 dnia: Marca 05, 2011, 23:03:34 »
    Mat, tu nie chodzi o to by ktoś ten mod spolszczył bo już takie tłumaczenie jest, tylko że autor je stracił i nie może linków uaktualnić za to mógłby ktoś inny grający w polską wersje moda wrzucić gdzieś te tłumaczenie bo sam ściągał z linków które były w tym temacie.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline kamiloptak1998

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Marca 06, 2011, 13:50:11 »
    a ja teraz się bawię :D . biorę rekrutów ze swadii sam noszę eq Farmera z kijem i łukiem słabym i bije bandytów :D

Offline Feniks

• Użytkownik
    • Jak Feniks z popiołów...
    « Odpowiedź #81 dnia: Kwietnia 07, 2011, 15:37:19 »
    Ma ktos spolszczenie do tego moda. bo linki nie ma

Offline Gryzli96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Kwietnia 23, 2011, 11:44:02 »
    To jak, będzie to spolszczenie? Zlituje się ktoś? Czy, można sobie odpuścić?

Offline ajronmen123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Kwietnia 23, 2011, 16:23:54 »
    To jak, będzie to spolszczenie? Zlituje się ktoś? Czy, można sobie odpuścić?

Sobie, kurwa mać, zrób. Ty się zlituj się nad nami i zrób wieczne wylogowanie.
    Jak przeglądam te forum to mnie krew zalewa. Prezglądam tematy, aby czytać o poszczególnych modach a nie czytać durne posty typu "dajcie spolsczenie pls pls". Jak ktoś ma takie problemy z językiem angielskim, nie potrafi zrozumieć słownictwa z tej gry, to niech pójdzie do książek, bo to wstyd. Gdy ktoś już powie, że zrobi spolszczenie to zostanie zasypany lawiną postów i wiadomości z pretensjami, że jeszcze nie ma spolszczenia. Płóńcie w ogniu piekielnym. Większość userów tutaj to "bardzo młodzi ludzie" którzy nie potrafią poprawnie zdania napisać i robią z tego miejsca śmietnik. Nie wiem czemu moderatorzy nie robią prawie nic, aby poprawić sytuację tego miejsca.

Offline adam1.1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Kwietnia 25, 2011, 13:55:33 »
    Najprawdopodobniej posiadam spolszczenie ale muszę sprawdzić.
    Jeżeli jest to wstawię, może jeszcze dzisiaj.

Dobra posiadam to spolszczenie do wersji 0.9 ale ktoś mi musi polecić na co wstawić folder z plikami.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 25, 2011, 23:59:37 wysłana przez adam1.1 »

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #85 dnia: Maja 02, 2011, 10:30:45 »
    Jeżeli zapakujesz to w jedną paczuszkę to proponuję rapidshare. Jeśli nie to wstaw, gdzieś gdzie nie ma limitu dotyczącego ilości ściąganych plików, ponieważ na rapidzie po ściągnięciu jednego elementu należy odczekać jakiś czas, no chyba, że ktoś ma zmienne IP.

Offline adam1.1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Maja 02, 2011, 22:54:57 »

Offline RedDevill

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Maja 28, 2011, 10:14:26 »
    Da ktoś nowy link do spolszczenia?

Offline Dail Kabir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Marca 31, 2012, 10:36:17 »
    Witam, jako iż wątek został uśmiercony a ja wracam do zabawy po pół roku nieaktywności to chciałbym zapytać czy posiada ktoś spolszczenie zrobione jakiś czas temu przez korkoranka ? Jeżeli tak to prosiłbym o upload, ponieważ mam nowy komputer i zaopatruję się na nowo we wszystkie mody. Pozdrawiam.

Offline Luqi

• Użytkownik
    Litus i Diplomacy mod
    « Odpowiedź #89 dnia: Kwietnia 02, 2014, 10:16:38 »
    Witam
    Zacząłem grać w mod Litus ( http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=5064.15 ). Modyfikacja bardzo mi się spodobała, lecz brakuje mi w niej wielu możliwości. Tutaj zaczyna się moje pytanie, a mianowicie czy można w jakiś sposób połączyć wspomnianą  modyfikacje z Diplomacy mod ?
    Pozdrawiam !