Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Litus mod  (Przeczytany 27279 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Litus mod
    « Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 26, 2010, 10:05:00 »
    Nie- jest to jeden z "uroków" moda. Mi akurat to nie przeszkadza, bo na chama nie biję. Lecz możesz przecież w menu rozkazów w trakcie bitwy dać rozkaz do ataku. Ta 1,2 s. cię nie zbawią.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 26, 2010, 13:50:54 »
    Nie zbawi mnie te 1,2sek ale wolał bym żeby tego nie było;]. Jeśli się nie da to trudno.
    Gedbard a jak u M&B walczyć inaczej niż na chama;]?? Jedyne taktyki jakie ja stosuję z tymi drewnianymi rozkazami to ustawianie łuków w szeregu i w odpowiedniej chwili cofanie ich za piechotę lub flankowanie kawalerią. Chociaż w warbandzie jest ten podział na grupy więc przy odrobinie wyobraźni można by pewnie stosować bardziej skomplikowane zagrania. Ale takie są w tej grze moim zdaniem zbędne;]

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 26, 2010, 13:57:52 »
    Nie zbawi mnie te 1,2sek ale wolał bym żeby tego nie było;]. Jeśli się nie da to trudno.
    Gedbard a jak u M&B walczyć inaczej niż na chama;]?? Jedyne taktyki jakie ja stosuję z tymi drewnianymi rozkazami to ustawianie łuków w szeregu i w odpowiedniej chwili cofanie ich za piechotę lub flankowanie kawalerią. Chociaż w warbandzie jest ten podział na grupy więc przy odrobinie wyobraźni można by pewnie stosować bardziej skomplikowane zagrania. Ale takie są w tej grze moim zdaniem zbędne;]

Więc pewnie grasz na najniższym poziomie trudności. Zagraj sobie na hard:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 26, 2010, 16:26:03 »
    gram na poziomie trudności 54% więc średni;] Dla mnie w sam raz. Walki są trudniejsze ale nie absurdalnie ciężkie.
    A tak swoją drogą to strach pomyśleć jak ta gra wygląda na 100% skoro ja na 54% miewam problemy ;]

Offline Bolo Chan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 26, 2010, 18:53:04 »
    Ja gram na ponad 100%(dodatkowo zwiekszony limit bitwy do 600 jednostek) i prawda jest taka ze jesli jest w armii duzo kawalerii to 80 % bitew mozna wygrac idac na pale

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 28, 2010, 12:06:54 »
    Dlatego ze nie ma jednostek pikinierów.Gdyby takowe były to już nie wygrywało by się bitew kawalerią na pałe.

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #36 dnia: Czerwca 28, 2010, 14:18:57 »
    Chyba nie widzieliście jak Rhodoccy Doppelsoldnerzy koszą kawalerię. Wymachują tymi 2-ręczniakami jak szaleni.

Offline Bolo Chan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Czerwca 28, 2010, 19:50:48 »
    Pikinierzy niby sa-Rhodocy maja jednostki z dlugimi wloczniami u swadian tez sie czasem trafi taki piechociarz,ale co z tego skoro oni nimi nie potrafia walczyc.

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Czerwca 29, 2010, 00:53:21 »
    No właśnie ''niby są''.Pika to pika musi być dluuuuga.W ogóle mając Warbanda(oryginalnego) jest sens grac w singla?
    Chyba nie;p

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Lipca 08, 2010, 20:07:14 »
    Mam irytujący problem. Otóż jestem wasalem Nordów. Gra trwa już dosyć długo i z nordami podbiłem już cały teren to wysokości Reywaldin. Obecnie prowadzimy wojnę z Sułtanatem i Swadią. Mój problem polega na tym, że mimo iż mają pod nosem dużo innych nordyckich wiosek to te durne araby i rycerzyki i tak na siłę lecą przez całą mapę do tej jednej mojej wioski, która jest aż pod Wercheg (ruvar). Bez przerwy muszę się cofać i bronić wioski. Czy to jakiś bug czy ta moja wioska jakaś wyjątkowo atrakcyjna jest???

Offline korkoranek

• Użytkownik
    • aka Korkoran
    « Odpowiedź #40 dnia: Lipca 09, 2010, 19:12:35 »
    To chyba jednak Bug bo moja wioska w tym modzie była oblegana tylko wtedy, gdy znajdowała się na obrzeżach państwa. Spróbuj ponownie moda zainstalować.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Lipca 15, 2010, 17:03:44 »
    Dlaczego będąc wasalem nordów nie mogę wypowiedzieć przysięgi zatrzymując lenna??? Jedyna opcja to oddać posiadane ziemie;/. Jak przestać być wasalem i nie oddawać moich miast i zamków?

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #42 dnia: Lipca 15, 2010, 17:26:42 »
     Zdobądź zamek wroga i kiedy król nie będzie Ci go chciał dać, masz opcję opuszczenia frakcji razem z włościami. I wojną ze swoimi dawnymi przyjaciółmi.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Lipca 16, 2010, 03:30:04 »
    problem w tym, że zawsze oddaje mi lenno jak poproszę. koniecznie muszę przeinstalować moda ;d. jest jakiś sposób, żebym po reinstalce mógł grać dalej zamiast od mowa zaczynać??? może da się jakiegoś backupa zrobić???

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 04, 2010, 12:20:46 »
    Naciskaj o nic nie proś
    "Aut inveniam viam aut faciam"