Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband+Livebox= du... rozłączenie z siecią.  (Przeczytany 932 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    Warband+Livebox= du... rozłączenie z siecią.
    « dnia: Czerwca 03, 2010, 00:57:48 »
    Mam już tego serdecznie dość. Posiadam laptopa emachines e720, karta wi-fi Broadcom, sterowniki oryginalne ze strony producenta. Do tego zestawu dochodzi jeszcze livebox od debilnej TP. W czym problem? Kiedy uruchamiam warbanda i wyszukuje serwerów wszystko jest w należytym porządku, kiedy jednak 2 raz włączę odświeżanie internet pada. Żeby było śmieszniej i złośliwiej w stosunku mnie internet pada w całym domu...jakby wina leżała po stronie tego gównianego liveboxa( którego trzeba za każdym razem restartować). Problem dotyczy tylko i wyłącznie Warbanda.

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Awanturnik
    Odp: Warband+Livebox= du... rozłączenie z siecią.
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 03, 2010, 01:14:34 »
    Mam livebox'a który dostarcza internet dla jednego stacjonarnego komputera i laptopa. Zero problemów. Więc to nie to. :P

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Warband+Livebox= du... rozłączenie z siecią.
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 03, 2010, 12:27:28 »
    I tak nic nie zastąpi porządnego kabla...