Tak, tak wiem że trochę spóźnione ale dopiero zobaczyłem że takie coś jest. :)
Tak więc... Czeeść, Nazywam się Albert mam 15 (prawie 16) lat, w m&b gram od dość dawna... Yyy, lubię grać w pb, interesuję się wszystkim co związane z komputerami. ;)
Forum też czytam od dawna, ale dopiero jakiś czas temu się zarejestrowałem. Hmm, co tu jeszcze napisać, a dobra to będzie na tyle, jak mi się coś przypomni dopiszę. :)
Pzdr wam.
Ps. Ze spamem, niepotrzebnymi postami problemów nie będę sprawiał. I wogóle gó**a robić nie będę. No i pewnie zagoszczę tu na dłużej. :D
Edit:
No właśnie, napiszę jeszcze czego słucham, co oglądam itd.
To tak zacznijmy od muzyki, słucham klimaty rockowe/metalowe, nie lubię hip-hopu i techno umcyk umcyk (bez obrazy). :)
Moje ulubione kapele to Slipknot, Godsmack, Linkin Park i parę jeszcze by się znalazło.
Co oglądam, yhmm, od filmików w necie zaczynając do megahitów/shitów kończąc.
Moje ulubione gry to oczywiście m&b, Assassin Creed I i II, seria CoD, saga Prince of Persia ale w Forgotten Sands jeszcze nie grałem. :)
No i czytać też lubię, różne pisemka typu CDA, Play, no i książki, ostatnio przeczytałem "Twierdzę".
Co lubię jeść, a co nie to nie będę pisał bo kogo to ciekawi? (akurat wpieprzam zapiekankę ;D)
Coś jeszcze? :)