Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Królestwo, rebielianci.  (Przeczytany 2815 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline .Sidiq

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Królestwo, rebielianci.
    « dnia: Maja 31, 2010, 19:28:22 »
    Cześć, mam pewien problem. Pomogłem w odbiciu królestwa Swadii ale potem zdecydowałem się że odpuszczę i porozmawiałem z tą osobą że jej nie pomogę. Mam teraz kłopot bo królestwo mi zostało, "Rebeliancki Swadianin" - jak usunąć królestwo? stolicy nie mam, żadnej wioski - NIC! jak to wszystko usunąć, abym miał potem możliwość od nowa abym założył samemu królestwo, etc.

Offline Arto

• Użytkownik
    Odp: Królestwo, rebielianci.
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 31, 2010, 19:34:09 »
    Jedynym sposobem jest przyłączenie się do którejś z frakcji. Wtedy przyłączysz lenna do sprzymierzonego królestwa. Jeśli będziesz chciał zawrzeć sojusz otrzymasz negatywną odpowiedź ponieważ trzymasz lenna bez seniora.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 31, 2010, 19:37:59 »
    Zgłoś się na wasala, jakiemuś królowi, Rebelia przepadnie a Ty będziesz mógł odejść. Jednak z tego co piszesz, widać iż masz królestwo dalej czyli możesz zmienić nazwę w menu obozu (ocz. jeśli masz uprawnienia władcy) a potem podbijać ziemie. A prawo do rządzenia, uzyskasz prowadząc negocjacje (jakiekolwiek) z innymi monarchami i wysyłając towarzyszy na misje.

Offline .Sidiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 31, 2010, 19:41:09 »
    W obozie co mam wybrać? bo mam wszystko inne nie dot. tego, a jedyne co mnie interesuje to "zrezygnuj z wypraw" ale nie wiem o co chodzi.

Teraz pojawił się jakiś bug, kiedy biorę informacje i frakcje, nie ma tam mojego królestwa. Ale kiedy w informacjach zerkam na swoją postać, pisze jednak, że mam pod władaniem "Rebeliancki Swadianin" Co jest? A jeśli zgłoszę się na wasala i odejdę, to spadną mi stosunki między tym królestwem?

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 31, 2010, 19:45:58 »
    Widocznie na 100% bug. Pozostaje tylko, przyłączyć się do innej frakcji.

Jeszcze jedno. Jaką masz wersję?

Offline .Sidiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 31, 2010, 19:47:38 »
    Widocznie na 100% bug. Pozostaje tylko, przyłączyć się do innej frakcji.

Jeszcze jedno. Jaką masz wersję?

Spróbuję w najbliższym czasie.

Wersja; 1.113.