Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy grasz w grę Football Team?

Tak, często
    12 (21.1%)
    tak, ale rzadko
    6 (10.5%)
    nie, ale zamierzam zagrać
    6 (10.5%)
    nie i nie zamierzam zagrać
    33 (57.9%)

Głosów w sumie: 45

Autor Wątek: Football Team - Piłkarska gra online  (Przeczytany 2763 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Przemos

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Football Team - Piłkarska gra online
    « dnia: Maja 30, 2010, 21:01:02 »
    Czy lubicie grę football team?

Zapraszam do głosowania w ankiecie!

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Football Team - Piłkarska gra online
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 30, 2010, 21:04:05 »
    Człowieku... Opisałbyś grę, z czym to się je, jak się w to gra... A tu - nic. Tylko jakaś ankieta... Wysil się trochę - bo ten wątek nic mówi o tej grze. Nic, a nic.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 30, 2010, 22:13:24 »
    To jakaś gra przeglądarkowa, nawet opis na tronie głównej http://www.footballteam.pl/ mnie nie zachęcił.

Wygląda to mniej więcej, na kolejną z wielu (kiepskich) gier, kupowanie ekwipunku dla piłkarza i skakanie od drużyny do drużyny..... niezbyt to realistyczne, kopia internetowych RPG. Zaraz to sypnij prawdziwą kasą na jakieś goldy, czy bilety premium. A może tu są jednak piłki? :P
    Przeszedłem kiedyś stadium uzależnienia od takich gier, na szczęście wszystko zakończyłem magicznym przyciskiem "usuń konto". Kto nie chce sypać prawdziwej kasy, w głupią grę niech kijem nie dotyka.

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 31, 2010, 16:22:35 »
    No niestety takie rzycie... gra musi zarabiać na siebie.

Na czym polega gra...?

Prowadzisz zawodnika. Wybierasz pozycje i trenujesz dane umiejętności. "Trening" czyli klikniecie w napis "trenuj" i podnosi się o lvl o ile masz wystarczająco kasy. czas treningu zależy od tego jakie ulepszenia posiadasz typu samochód, dom, statek, samolot. Gra posiada źle zbilansowany system pieniężny, bym powiedział nie realistyczny...
    Masz 150 pkt akcji które najlepiej jak wydasz na trening. Możesz zostać menagerem danego klubu, reprezentacji. Gra posiada sporo ciekawych udogodnień i przez kilka dni może wydawać się ciekawa. Niestety wszystko sprowadza się do "klikania w trenuj" i kasy jaką dostaje się od klubu.
    Płacący realną kasę mają praktycznie nie ograniczone możliwości i w pare godzin mogą być najlepsi oczywiście na tyle na ile ich portfel pozwala. Dla przykładu za pkt premium można mieć kasę, pkt. akcji, lepsze ubranka czyli wszystko to od czego zależy to czy jesteś lepszy w rankingu czy też gorszy. Ogólnie nudne ale jak to menager piłkarski jesli masz paru znajomych i lubisz bawić się na rynku transferowym to da się grać.
    « Ostatnia zmiana: Maja 31, 2010, 16:25:04 wysłana przez Crims »

Offline TenOdZygmunta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 07, 2010, 22:01:17 »
    No niestety takie rzycie... gra musi zarabiać na siebie.

Na czym polega gra...?

Prowadzisz zawodnika. Wybierasz pozycje i trenujesz dane umiejętności. "Trening" czyli klikniecie w napis "trenuj" i podnosi się o lvl o ile masz wystarczająco kasy. czas treningu zależy od tego jakie ulepszenia posiadasz typu samochód, dom, statek, samolot. Gra posiada źle zbilansowany system pieniężny, bym powiedział nie realistyczny...
    Masz 150 pkt akcji które najlepiej jak wydasz na trening. Możesz zostać menagerem danego klubu, reprezentacji. Gra posiada sporo ciekawych udogodnień i przez kilka dni może wydawać się ciekawa. Niestety wszystko sprowadza się do "klikania w trenuj" i kasy jaką dostaje się od klubu.
    Płacący realną kasę mają praktycznie nie ograniczone możliwości i w pare godzin mogą być najlepsi oczywiście na tyle na ile ich portfel pozwala. Dla przykładu za pkt premium można mieć kasę, pkt. akcji, lepsze ubranka czyli wszystko to od czego zależy to czy jesteś lepszy w rankingu czy też gorszy. Ogólnie nudne ale jak to menager piłkarski jesli masz paru znajomych i lubisz bawić się na rynku transferowym to da się grać.

Super masz jak się piszę rzycie :) piszę się chyba życie :).

Ja gram mam na serwerze drugim prawie 9000 um:)

Gra to tak:

Gra jest warta polecenia

Zalety gry :

Fajni ludzie i przyjemna atmosfera ;)
    Spoko Admini
    ok. 500 tys. ludzi :)
    ok. 2 tys. Adminów

Wady gry :
    Głupie (za przeproszeniem) dzieci
    Mało realna :) czemu?
    Dlatego, że to, że lepszy to nie znaczy, że ma wygrać zaraz ponieważ wszyscy wiedzą nie wiadomo co się stanie w sporcie (przykład Kozakiewicz :)) wszystko podstawione pod najlepszych i najbogatszych graczy:) ale trochę wysiłku i ich przegonimy.

Zachęcam i pozdrawiam TenOdZygmunta.

Offline Hasarel

• Użytkownik
    • "Jestem tym, kim być muszę."
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 31, 2010, 17:24:49 »
    Sorry za odkopanie(nie ma jeszcze nawet 60 dni nie pisania)powiem jedno na temat tej gry.DNO!!!

Offline Crims

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 02, 2010, 09:59:10 »
    A jakieś uzasadnienie?
    Wg mnie na tle innych przeglądarkowych nie jest aż tak źle... nie trzeba na niej ciągle siedzieć wystarczy kilkadziesiąt minut w ciągu dnia... to w porównaniu np z ogame czy plemiona.pl duża zaleta.

Offline Soul00

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 09, 2010, 18:59:30 »
    ja gram mam 35 tys um serv,3

Offline Crims

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 10, 2010, 09:45:37 »
    No to gramy na tym samym serwie i mamy podobną ilość UM ;)