Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: zdrastwujtie!:D  (Przeczytany 2989 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    Odp: zdrastwujtie!:D
    « Odpowiedź #15 dnia: Maja 26, 2010, 21:07:24 »
    Nie przejmuj się rusofobami i witaj na forum!

Czas na Szybką Setkę Orziego, która jest oryginalna, niepowtarzalna i przejawia wyższy poziom jakości od Trebronowej pseudosetki, z całym szacunkiem do onego!

(click to show/hide)
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #16 dnia: Maja 26, 2010, 21:57:36 »
    Nie przejmuj się rusofobami i witaj na forum!

Czas na Szybką Setkę Orziego, która jest oryginalna, niepowtarzalna i przejawia wyższy poziom jakości od Trebronowej pseudosetki, z całym szacunkiem do onego!

(click to show/hide)

E tam, moje są lepsze, wręcz jak ruska armia. Byście ruszyli tyłki do roboty, a nie tylko "kopiuj i wklej", nieoryginalni kopiarze i złodzieje :P

Offline crusader999

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #17 dnia: Maja 26, 2010, 22:54:49 »
    Szybka setka Orziego (stworzona przez niego, zmodyfikowana przeze mnie. Chwała Ci, Orzi!):
    1: Wiejska dyskoteka czy koncert w filharmonii? wiejska dyskoteka
    2: PKS czy PKP? PKS
    3: Ich Troje czy Backstreet Boys? ich troje:P
    4: Wielkie miasto czy wieś? wies
    5: Bezmyślny FPS czy gra logiczna? gra logiczna
    6: Dlaczego większość skrótów jest trzyliterowa? aby nie byly ni za dlugie ni za krotkie
    7: Jakość czy ilość? jakosc
    8: Ulubiony superbohater? yy spiderman:P
    9: Najdziwniejsze słowo, jakie udało Ci się usłyszeć? nie pamietam:D
    10: A zdanie? tego tym bardziej:)
    11: Gdybyś był postacią z RPG jak wyglądałaby Twoja karta postaci? wow, niewiem:P
    12: Czy jesteś erotomanem? jak najbardziej :P
    13: Komu bije dzwon? mikolajowi
    14: Wikipedia czy Nonsensopedia? nonsensopedia
    15: Dlaczego większość najaktywniejszych tematów pochodzi z subforum "Offtopic"? bo userzy lubia spam
    16: Co sądzisz o słowie "zapodawać"? ze jest dziwne:P
    17: Ulubiony Smerf? smerfetka:D
    18: A Gumiś? nie pytaj xD
    19: Co wg. Ciebie się stanie 21 grudnia 2012? przyjdzie baba jaga i nas zje
    20: Najgłupszy opis GG jaki w życiu widziałeś? wszystkie pojebane typu lovciam, spiem lub te napisane pokemonami, ciezko podac jeden
    21: Motto, jakim kierujesz się w życiu? lepiej robic cos wolno i dokladnie niz szybko i byle jak
    22: Fantasy czy science-fiction? fantasy
    23: Tamtam, tatatamtam, tatatamtam, tatatamtam - jaka to melodia? XD tercet erotyczny (erotomanizm do czegos zobowiazuje xD)
    24: Lenin czy Stalin? Stalin
    25: Wierzysz w życie pozaziemskie? tak
    26: Gdy grasz w szachy/warcaby wolisz grać białymi czy czarnymi? lubie i gram czarnuchami
    27: Czy miałeś kiedyś uczucie Deja Vu? tak
    28: Czy miałeś kiedyś uczucie Deja Vu? nie:P ( wybierz sobie jedno z dwoch xD)
    29: Czy uważasz że któreś z tych pytań zawierało jakieś podteksty? tak
    30: Twój stosunek do emo? wyslac na sybir
    31: A do bL0g0w1c23K? zajebac (rozkminialem pytanie z dobre 2 minuty...)
    32: Wiesz co to są Bakłażany? nie
    33: A Rabarbar? tak
    34: Ulubiony kot (kolor, rasa, konkretny osobnik, co tylko chcesz :) )? persy
    35: Jaki jest sens życia? zyje sie po to zeby kiedys umrzec i przy okazji zrobic cos dla potomnych:P ot, caly sens...
    36: Ulubiona potrawa z jajek? jajecznica
    37: Ulubiony rodzaj orzecha? laskowy
    38: Ulubiona drużyna piłkarska? niemam
    39: Rozwiń skrót CWKS. cwiartke wodki koles stawiaj
    40: Ulubione narzędzie mordu? ojj duzo tego, z broni to m4a1, z narzedzi tortur to przewody elektryczne przyczepione do jader:)
    41: Doda czy Mandaryna? mandaryna (obie tepe c.py)
    42: Ulubiony miś? puchatek
    43: Dlaczego zUo rulezuje? bo jest zle
    44: Dlaczego czarne nie jest białe? bo rownie dobrze moglo by byc rozowe i co wtedy?
    45: Ulubiona rasa z fantasy? z gry dragon age, to kochalem wrecz qunari:)
    46: FrEaK czy l33t? niewiem o co biega z tym:P
    47: 50 złotych jako niespodzianka czy stówa, gdy obiecują 200? jednak 50 zlotych
    48: Trzy rzeczy które zabrałbyś na bezludną wyspę -dziewczyne, namiot, noz
    49: Ulubiony smak czekolady czekoladowy
    50: Ulubiony Pokemon? ten smok taki ale niepamietam jak sie nazywal:P
    51: Ideał kobiety? niska, brunetka z ladna figura i czarnymi oczami:) jesli chodzi o wyglad of course, bo zakladam ze tak:D
    52: Wyobraź sobie, że przez tydzień masz boską moc (jak Bruce ;-) ). Co przez ten czas zrobisz? przez caly tydzien zsylam plagi na panstwa arabskie i choroby na arabow w eurpie
    53: Przyjmijmy, że we wszystkich tematach na forum są nowe posty. Który temat sprawdziłbyś najpierw? mody do M&B
    54: Hot-dog czy hamburger? hamburger
    55: Możesz dopisać 11 przykazanie do dekalogu, jak ono by brzmiało? byla by to poprawka do 5 przykazania, o tresci nie zabijaj z wyjatkiem wyznawcow islamu:)
    56: Twój nick na kurnik.pl (jeśli masz ;) )? dawid6211
    57: Sierp i młot czy czerwona gwiazda? czerwona gwiazda
    58: Jaki masz dzwonek i tapetę (motyw) na komórce? jako dzwonek mam nawijke z psow (sami wiecie jaka pewnie:D) a jako motyw zdjecie dziewczyny
    59: Określ Siebie w trzech słowach. nacjonalista, gracz, erotoman:P:P
    60: Od czego może boleć język? od wielu rzeczy... np calowania:P
    61: Pip? ;>
    62: Reggae polskie czy zagraniczne? polskie
    63: Co byś zrobił, gdyby po przebudzeniu się okazało, że jesteś jedynym człowiekiem na świecie (inni zniknęli)? poszedlbym sobie zrobic kebaba na snaidanie do jakiejs budki, pozniej pojechalbym na lotnisko i sprobowal polatac jakims ustrojstwem:D
    64: Twój idol? Adolf Hitler, nie za to ze zabijal zydow, ale za to ze jak to ktos ujal- niski brunet przekonal cale niemcy ze idealnym czlowiekiem jest wysoki bladyn
    65: Co byś zrobił, gdyby po przebudzeniu stało się takie coś jak z filmu "Dnia Świstaka", czyli cały dzień od początku? no w sumie to tak codziennie mam:P
    66: Co byś zrobił, gdybyś mógł cofnąć czas? przekonal hitlera ze wojna z rosja to nie jest dobry pomysl
    67: Jak by to było, gdyby Ciebie nie było (na tym świecie)? pewnie wiele by sie nie zmienilo
    68: Co byś zrobił z 1.000.000$? kupil sobie wyjebanego w kosmos kompa:D i pojechal na Jukatan :)
    69: Co by było, gdyby forum M&B nie było? nudno by bylo:P
    70: Gdybyś miał umrzeć, a przed śmiercią mógł wykonać tylko jeden telefon - do kogo byś zadzwonił? do dziewczyny
    71: Gdyby się okazało, żę święty Mikołaj ni istnieje, to co byś zrobił? wpadlbym w depresje
    72: Co byś zrobił, gdybyś po przebudzeniu zauważył że jesteś... kobietą? przelecialbym sie
    73: Co by było, gdybyś miał 40 GB RAMu? ;p  20 gb opchnalbym na allegro
    74: Znasz śp. Lodówę Center? nie
    75: Co by było, gdyby nie było głupich pytań? pewnie tej "setki" bym nie rozwiazywal
    76: Na jakich forach (lub tym podobnych) bywasz, oprócz tego? www.7dni.org.pl
    77: Czy byłbyś gotów zabić człowieka? tak
    78: Jeśli tak, w jakiej sytuacji? jezeli bym wiedzial ze jest winny zbrodni, lub jest muzlumaninem
    79: Najpiękniejsza kobieta na świecie to... nie bede wymienal z imienia i nazwiska ale moja babka od polaka w liceum to byl poprostu ideal...
    80: Gdybyś mógł być zwierzęciem, jakim chciałbyś być? jaguarem
    81: Najpiękniejsza/najlepsza/naj ogólnie rzecz, jaką zrobiłeś w życiu? jej, niewiem:D
    82: Samotność czy grupa? zalezy
    83: Jak powstał świat? niebylo mnie wtedy, to niewiem:D
    84: Najważniejsze dla Ciebie w życiu jest... milosc
    85: Najdziwniejsze miejsce, w którym zdarzyło Ci się zasnąć? autobus
    86: Co rozumiesz przez słowo "miłość"? oddanie cialem i dusza drugiej osobie
    87: W co wierzysz? w Boga, milosc, siebie:D
    88: Czy jesteś przesądny? nie
    89: Najpiękniejszy dzień w Twoim życiu? sylwestra 2008\2009
    90: Kilka słów od Siebie. nareszcie jest juz blizej niz dalej do konca..:P
    91: Najpiękniejsza kobieta na forum? a to tu sa jakies kobiety?:P
    92: Ulubione zwierzę? jaguar
    93: Najważniejsza data w historii ludzkości? 07.V.1945
    94: Wymarzony zawód? dyktator
    95: Znasz kogoś z forum w "realu"? nie
    96: Mężczyzna czy kobieta? kobieta
    97: Rzeczy, które chcesz zrobić w życiu, aby móc umrzeć z poczuciem, że wykorzystałeś życie maksymalnie. wypedzic muzlumanskich emigrantow z europy
    98: Co sprawia że płaczesz? dawno mi sie to nie zdazylo
    99: Oceń w kilku zdaniach świat. popierdolony jednym slowem:P
    100: To już jest ostatnie pytanie, jakie zadam w ankietach, przynajmniej przez długi czas (to jest setne pytanie na liście wszystkich moich). Jakaś refleksja na temat moich ankiet? dziwne niektore pytania, aczkolwiek ankieta wporzo:D

Offline Jezus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 05, 2010, 21:38:03 »
    A ty nie wiesz że pierwowzór zawsze jest najlepszy? O ile setka była dla mnie czymś nowym, całkiem fajnym to twoje już mi się wydają zwykłym "chcę być fajny"... Ty skopiowałeś pomysł i tyle ;) Dowcip zawsze jest najśmieszniejszy za pierwszym razem.
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.