Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jakie serwery lubicie?  (Przeczytany 6747 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marcin_z_Dobrej

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Jakie serwery lubicie?
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 21, 2010, 15:43:20 »
    Ja na przydkład lubię wszystkie serwery z wysokim pingiem! Przy wysokim pingu jest super, wszyscy sobie nie radzą i to jest urocze. Ja też sobie nie radzę i mamy wszyscy wspólnego wroga, co nas jednoczy i sprawia, że gra tak wciąga, że człowiek traci orientację, co jest prawdą, a co snem. Człowiek, jak rozleje herbatę to stwierdza, że są lagi w życiu, a jak nie złapie lecącej piłki, to że ping szaleje.
    Bardzo nie lubię w sumie tylko dwóch serwerów: 1REF i Mountandblade_info i trochę mniej nie lubię jeszcze kilku małych serwerów o pojemności 10, czy 20 z w miarę niskim pingiem, na których w cztery oczy młócę Ci tylek lancą Szanowny Autorze Tematu. :P

Offline Najemnik_001

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Ale nuda...
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 23, 2010, 13:03:14 »
    Ja gram tylko na serwie gdzie jest max 222 graczy i oblężenie.

Czasami wchodziłem na bitwę ale tylko przed tym jak pojawił się serwer 222.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 23, 2010, 13:07:26 »
    Oj, jak ja nie lubię tego oblężenia z 222... cały czas ludzie zabijają swoich, strzelają na pałę, wymachują 2h...nie da się grać normalnie, poza tym grają tam bardzo słabi gracze (grałem kilka razy przed południem i dwa razy po południu). Ten serwer battle 222 jest już dużo lepszy. Przede wszystkim tam powinno być więcej adminów, bo się straszny syf robi.

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 23, 2010, 13:19:50 »
    Ja lubię duel serwery ;)

Offline el_hombre_loco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 24, 2010, 09:21:15 »
    Na 22ndSiege odbicie obrażeń zrobili z tego co zauwazylem także jest troche lepiej. Nditions duel przejał pałeczke popularnosci po IG duel. Dobrze mape przemodelowali, nie spektakularnie ale praktycznie, według mnie. Co tam jeszcze...na RU duel arena można spotkac i znienawidzic za skila  niezlych hardkorow :D

Na 22ndSiege gra mi sie najlepiej jak jest do 150 osob bo przy 200 animacja spada do 30 klatek ledwie. Ludzie skarza sie, ze tarcza czasem nie działa, miałem tez pare razy takie wrazenie, i nie chodzi wcale o starcia z  mackarzami.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 24, 2010, 09:27:53 wysłana przez el_hombre_loco »
    dancer,feint spam noob, hammer time biacz

Offline pogomce

• Użytkownik
    • WV_Rastablasta
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 25, 2010, 21:52:38 »
    oblężenie 22nd, bo realistyczne ustawienia, a raz na tydzień ich bitwa formacyjna.

Offline J4ffarello

• Użytkownik
    • Lubię spam!
    « Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 30, 2010, 20:34:24 »
    Oczywiście serwer REFu, bo tam jest najwięcej lam i łatwo zdobywam f(r)agi :P
    A mówiąc serio, to PL_mountbladeinfo (zawsze team DM, mój ulubiony tryb), SRT (rzadko, bo zawsze
    obrywam najwięcej, na REF_1 takoż), a na serwerach 22nd jest za dużo chaosu i lagów jak na mój gust.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #22 dnia: Lipca 19, 2010, 19:18:31 »
    Zdecydowanie TDM, i to z małym pingiem; z oblężeń to Perkele i 22nd. Spoko jest także IG. ATS ma super mapy (sami tworzyli), ale niestety wbija tam bardzo mało ludzi, a jak to tak battle w 10 robić :(
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Soul00

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 30, 2010, 16:33:05 »
    Ja gram na serverach  REF-a i SRT

na cRPG grałem ale wyjechałem na tydzień i już wszyscy mieli najlepsze eq z gry więc bezsensu grać

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Listopada 17, 2010, 15:52:57 »
    Ok, jakieś spostrzeżenia? Nowe serwery warte polecenia? Także serwery dedykowane modom.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #25 dnia: Listopada 17, 2010, 16:57:48 »
    Hmm...jeżeli gracie w moda Mount Musket Prussia to polecam serwer 22nd. Zresztą to chyba każdy grający wie:)

Natomiast jeżeli chodzi o Native...hmm jeżeli szukacie bardzo silnych przeciwników (czasem grają tam najlepsi na świecie) w walce 1 vs 1 (popularne "Duele") to polecam serwer Nditions_Duel_Serwer. Oczywiście chyba najpopularniejszy Europejski serwer bitewny to wymieniany już w tym temacie IG_Battlegrounds.

Jeżeli natomiast lubicie Polski "akcent" to wbijajcie na serwery 1_SRT_server_PL i 1_REF_server_PL. Można tam popisać, poszukać sobie klanu i co najważniejsze spotkać całkiem niezłych graczy:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Listopada 17, 2010, 17:15:20 »
    Native:
    Bitwa:
    1_SRT_server_PL
    1_REF_server_PL
    IG_Battlegrounds

Duele:
    Nditions_Duel_Server
    22nd_Duel_Server

TDM:
    pl_mountblade.info

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Listopada 17, 2010, 17:32:45 »
    Ostatnio gram na 1_SRT_SERVER_PL , 1_REF_SERVER_PL i na IG_Battlegrounds ( który jest na razie najlepszym serverem dla mnie ) . Jak chę się poduelowac to oczywiście gram na Nditions . Jako , że bardzo lubiłem siege to grałem na 22nd_Siege_server i na Perkele_Siege_server . Jeśli chodzi o TDM to server Tawerny lub server który ma najwięcej graczy w tym momencie .
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #28 dnia: Listopada 17, 2010, 17:59:48 »
    Ja głównie Duele, i na tawernie lubie pograć.

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Listopada 21, 2010, 15:23:45 »
    Native:
    Bitwa:
    1_ZKM_serwer_PL
    1_REF_serwer_PL Lubie dostać baty od refu, żeby sobie uświadomić, iż taki dobry nie jestem xD
    IG_Battlegrounds lubie grać kiedy jest 30+ nie lubię kiedy jest frakcja khergici
    Duele:
    Nditions_Duel_Server (lubię potrenować z nauczycielem xD)
    TDM:
    pl_mountblade.info  (Gram z rana kiedy na innych serwerach jest 2-3gaczy lub pingi około 100+)

Kiedyś grałem:
    1_SRT_serwer_PL (nie gram już ponieważ jeden z srt zrobił na mnie tk-a napisał do mnie joke admini sobie nic z tego nie robili)

Nie gram na serwerach gdzie pingi są od 100+ oraz gdzie jest mało ludzi lub notoryczni tk, którzy mają radość z psucia gry innym. Graczy wotujących ludzi za dobrą grę czyli ludzi o najlepszych statystykach i serwerach gdzie ludzi się obraża itp. Po prostu chamstwa nie znoszę.