Cześć,
Moje powitanie mogłoby zaczynać się niemal identycznie jak to Marcina z Dobrej, bo też 28 lat (juz za parę dni...), a zatem stary koń i najczęściej tym samym konnica, rumaki (szybkie i zwrotne). Gram, najczęściej z Marcinem i dotąd przede wszystkim na przypadkowych serwerach. Jestem, co muszę uczciwie przyznac po ostatnich zwłaszcza konfrontacjach cieńki w tę grę jak sik pająka, ale robię co mogę. Mam słabość do lancy i choć zbieram często cięgi, nie mogę się powstrzymać :)
Nie grałem w wersję beta, tym samym pierwsze moje wrażenia z Worbanda (a grałem w stera M&B) były nienajlepsze- no obrywałem po prostu po głowie niemiłosiernie... Potem dzięki zwłąszcza pomocy wspomnianego Marcina z Dobrej, (coraz częściej zapowiada, że zrobi z siebie Marcina von Dobra, jak to się obrasta w piórka) troszkę się podszkoliłem- ale obaj w sumie gramy niewiele.
w każdym razie witam wszystkich, polubiłem tę grę i z sympatią dostrzegam znajome nicki. Najbardziej lubię ruiny i bój na lodzie, kiepsko czuję się w portach, miastach i innych ciasnych zaułkach- po prostu nie mam się gdzie rozpędzić z lancą :) Kusznikom i łucznikom mówię styanowczo: nie :) Choć czasem sam próbuje sfrustrowany gdzieś przykampować, najczęściej z mizernym skutkiem. Ale jeszcze się podszkolę!
Do zobaczenia!