Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: cRPG&Strategus  (Przeczytany 221886 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tomsik13

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: cRPG&Strategus
    « Odpowiedź #1770 dnia: Lutego 02, 2013, 17:05:33 »
    I jeszcze mam jedno pytanie. Mam gdzieś 8 lvl, tylko gdzie kupić jakiś ekwipunek?

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #1771 dnia: Lutego 02, 2013, 20:57:53 »
    Rany, tomsik, pytałem się czy byłeś na c-rpg.net, to miałem na myśli czy byłeś na swoim koncie. Ty pewnie nawet nie masz jeszcze konta? To sobie tam poczytaj jak je zrobić. Uważnie.

Offline tomsik13

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1772 dnia: Lutego 03, 2013, 10:10:38 »
    Dobra, byłem już tam dłużej ale jakoś nie ogarnąłem :D.  Ale pójdę jeszcze raz obczajać.

Offline tomsik13

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1773 dnia: Lutego 03, 2013, 10:32:54 »
    Dobra już mam ogarnięte, dzięki za pomoc. Jednak fajny modzik może być :D

Offline GofredZTortozy

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Bulidy do cRPG
    « Odpowiedź #1774 dnia: Lutego 11, 2013, 21:32:12 »
    Witam wie ktoś może jak budować postać w cRPG chodzi mi tu o spis budowania postaci

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Bulidy do cRPG
    « Odpowiedź #1775 dnia: Lutego 14, 2013, 20:11:37 »
    Witam wie ktoś może jak budować postać w cRPG chodzi mi tu o spis budowania postaci

To ty sam musisz zbudować własną postać. Zależy jaki styl preferujesz... Wolisz być szybszy daj sobie w AGI, a jak mocny to w STR :) Wszystko zależy od ciebie.

Offline huth

« Odpowiedź #1776 dnia: Lutego 15, 2013, 11:41:01 »
    Na forum c-rpg masz sekcję 'beginners' help and guides', tam wszystko znajdziesz.

Dołącz do Grey Order, myślę że ktoś Ci tam na pewno pomoże
    i kolejny będzie kolejny kujak+sejmitar... :P

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1777 dnia: Lutego 15, 2013, 20:03:14 »
    Na forum c-rpg masz sekcję 'beginners' help and guides', tam wszystko znajdziesz.
    i kolejny będzie kolejny kujak+sejmitar... :P
    Bez przesady Huth.Poza tym po co kombinowac i zmieniać coś co jest dobre?.Do tego zanim pojawiły się kuyaki Lisek miał nam zrobić greyowe armory,wiesz jak wyglądały?tak,dokładnie jak kuyaki,może troszke więcej korzucha miały.Wyszło jak wyszło.
    @Up.Skąd ta pewność że ktoś pomoże?
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline huth

« Odpowiedź #1778 dnia: Lutego 15, 2013, 21:56:54 »
    Bez przesady Huth.Poza tym po co kombinowac i zmieniać coś co jest dobre?.Do tego zanim pojawiły się kuyaki Lisek miał nam zrobić greyowe armory,wiesz jak wyglądały?tak,dokładnie jak kuyaki,może troszke więcej korzucha miały.Wyszło jak wyszło.
    Do kuyaków to nie mam aż tak wiele(choć mnóstwo ludzi w tym biega i jest szaro-buro), te wszystkie super-zbalansowane buildy shielderowe mnie czasem irytują(force-field dookoła), ale sejmitary z ich widmowym zasięgiem i spamowaniu left-hilt-slasha są w tej grze imba :P
    Nie wiem jakie miały być zbroje GO, niestety ich nie ma.

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1779 dnia: Lutego 15, 2013, 23:57:09 »
    Niczego nie można być pewnym, ale sądze iż każdy rekrut w GO się liczy ;P
    Jesli miałeś może okazje pograć w World of Tanks to zapewne widziałeś iż niemal na każdej randomowej bitwie pojawiają się ogłoszenia odnośnie naboru do klanu.Powiem szczerze że dla mnie takie klany muszą być straszne cienke skoro są zmuszone do reklamowania się na serwerach w ten sposób.Nie znam Cię ale nie sądzę żebyś zauważył aby któryś z nas pisał takie "ogłoszenia" na EU1 czy EU2.Jedynego człowieka którego osobiście zwerbowałem to człowiek piszący parenaście stron temu w tym topicu.Nie muszę też chyba dodawać że jesteśmy jedyną polską frakcją liczącą się na strategusie.A że miliony w tą grę nie grają to chyba sensownym jest dojść do nas samoistnie,zwłaszcza jeśli chce się co nie co zdziałać.Tak więc...daruj sobie te emotki na koniec zdania.
    Do kuyaków to nie mam aż tak wiele(choć mnóstwo ludzi w tym biega i jest szaro-buro), te wszystkie super-zbalansowane buildy shielderowe mnie czasem irytują(force-field dookoła), ale sejmitary z ich widmowym zasięgiem i spamowaniu left-hilt-slasha są w tej grze imba :P
    Nie wiem jakie miały być zbroje GO, niestety ich nie ma.
    Widmowy zasięg nie dotyczy tylko i wyłącznie seimitarów.Ostatnio sporo bawimy się na EU3 i powiem Ci że w życiu bym się nie spodziewał dostać z 1.5 metra(według tego co widze w grze) ze stillpicka.Poza tym Huth,nie jesteś przecież jedyną osobą która GO kojarzy ze "spamitarem".Szczerze powiem że bardzo fajnie gra mi się z Hetmanem,Hasulem oraz Opsetem,wszyscy trzej przeważnie spamitary lub stillpick.A to że ludzie bluzgają na GO gdy zajmujemy topke i mamy x5? hmm.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline huth

« Odpowiedź #1780 dnia: Lutego 16, 2013, 01:01:49 »
    Steel Pick to już w ogóle koszmar :P Może kojarzysz Kinngrima, huscarl+steelpick, dużo AGI i left swing... Zresztą to jest taki dziwny urok crpg, te skakanie i lolstaby piką i awlpike, powalenie maleńką buławą, trollowanie...
    Ludzie bluzgają, bo jakoś tak jest, że nie lubią jak ktoś jest bezpieczny za tarczą i wykorzystuje hiltslashe z lewej(fakt, że trudno inaczej grać shielderem :P), a w GO jest jakoś dużo shielderów. Poza tym jak wbija dużo klanowiczów na serwer siege'a, to już niemal wiadomo, że cokolwiek by się nie robiło, to i tak wygrają. No i graj teraz x1 bo autobalans tak chce :P I nie wiem, może to wynika z tego, że na Siege'u zorganizowana grupa ma łatwiej wygrać niż na Battle, gdzie jest większa swoboda w walce(i konni...). 10 Byzantium, Merców, itp. nie zajmą całej mapy, ale GO czy HRE zastawią flagę czy wejdą backdoorem, a o ile nic się nie zmieniło, to w GO jest bardzo dużo graczy.

Offline Dunios_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1781 dnia: Marca 12, 2013, 21:22:53 »
    Działa wam stronka crpg ?

Offline BreakIn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1782 dnia: Lipca 21, 2013, 15:06:56 »
    Siema,
    Wracam do tego forum i do tego moda po długim czasie. Na początek chciałem przeprosić za cały flame i narzekania, jaki ode mnie poszedł przed 100 stroną. Zachowałem się jak matoł.

Mam parę pytań.
    1. Czy nudge kick został naprawiony?
    2. Gazi, czy grasz pod nickiem Rumex_The_Gazi_Rebel? Jeśli tak, to się nie dziwię że narzekasz na blokowanie jak prawie wcale tego nie umiesz i latasz w tej swojej puszce jakbyś myślał że ci to wystarczy.
    3. Jaki polecacie build pod pole z Awlpike? Dawno nie grałem.
    (click to show/hide)

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #1783 dnia: Sierpnia 09, 2013, 19:20:13 »
    Witam, wróciłem do XPka i mam problem z odpaleniem launchera, pewnie mi brakuje jakichś plików, czy programu. Nakierujcie mnie czego może brakować.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #1784 dnia: Sierpnia 09, 2013, 19:32:17 »
    Witam, wróciłem do XPka i mam problem z odpaleniem launchera, pewnie mi brakuje jakichś plików, czy programu. Nakierujcie mnie czego może brakować.

Ja tak miałem po przeinstalowaniu systemu, proponuje ściągnać launcher i przeinstalować crpga.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.