Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: cRPG&Strategus  (Przeczytany 221888 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Malson

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: cRPG&Strategus
    « Odpowiedź #1470 dnia: Października 27, 2011, 13:58:39 »
    W jaki sposób mogę kupować ekwipunek od innych graczy? Chodzi mi o to czy mogę od nich kupić heirloom'owany sprzęt?

EDIT: ah faktycznie - nie zauważyłem, że opisane to zostało na dole karty postaci.
    « Ostatnia zmiana: Października 27, 2011, 14:32:43 wysłana przez Malson »

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1471 dnia: Października 27, 2011, 14:01:04 »
    Na stronie swojej postaci masz odnośnik "Marketplace". Tylko postać musisz mieć ustawioną jako główną, czyli "Role: Main".
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #1472 dnia: Października 30, 2011, 16:20:01 »
    Jestem zainteresowany kupieniem na raty ulepszonego arbalesta lub loom pointa. Na raty, jako, że straciłem moją postac i zaczynam od zera.
    « Ostatnia zmiana: Października 30, 2011, 16:33:22 wysłana przez Duczek »

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #1473 dnia: Października 30, 2011, 18:32:31 »
    Hej , mam małą prośbę do kogoś kto gra w CRPG , może ktoś dać tu jakiś download bo z głównej strony nie mogę pobrać z nieznanego powodu.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline leuthen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1474 dnia: Października 30, 2011, 19:04:19 »
    straciłem moją postac i zaczynam od zera.
    Poproś ładnie chadza a ją odzyskasz. Raczej. Trza tylko chadza dopaść, co nie jest takie łatwe. Na ircu próbuj.

Offline Duczek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1475 dnia: Października 30, 2011, 20:01:33 »
    To bardziej skomplikowana sprawa, w dużym skrócie pożyczyłem konto koledze, jako, ze skończyłem grac (i nie planowałem już więcej jakieś 2 miesiące temu, a on się pobawił opcjami, między innymi kilka razy STF, a mnie teraz nagle złapała znowu chęc na WB :/

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #1476 dnia: Października 31, 2011, 07:50:28 »
    Ja tam mam problem.Mój kumpel zaczął grać w crpga i wziął STF. Jak się będzie expiło - jak wbił 4500k expa to przestała mu się powiększać ilości expa, no i czemu nie ma dostępu do marketplacu?Rola main. 

PROBLEM?

Offline leuthen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1477 dnia: Października 31, 2011, 09:12:35 »
    on się pobawił opcjami, między innymi kilka razy STF,
    STF można zrobić chyba tylko raz na danej postaci. I STF można cofnąć, nawet do chadza nie trzeba uderzać, trza napisać na forum o problemie i któryś z devów może przywrócić postać do pierwotnego stanu, minus jest taki, że zerują xp, ale już nie gen. 

@Reginald
    STF nie ma dostępu do targu i nie nabija xp ponad 31 lvl. Niech prosi devów by przywrócili postać sprzed STF. Choć jeżeli jest w pierwszym genie równie dobrze może robić nową postać, na jedno wyjdzie.

PS Polecam "Rozpustnika", fajny film ;-)

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #1478 dnia: Października 31, 2011, 11:16:56 »
    Aha.To mu powiem.Dzięki leuthen.

PROBLEM?

Offline Duczek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1479 dnia: Października 31, 2011, 11:28:45 »
    STF można zrobić chyba tylko raz na danej postaci. I STF można cofnąć, nawet do chadza nie trzeba uderzać, trza napisać na forum o problemie i któryś z devów może przywrócić postać do pierwotnego stanu, minus jest taki, że zerują xp, ale już nie gen.  

Tylko, że ja miałem 1 gen :)

Offline Xavart

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #1480 dnia: Listopada 01, 2011, 07:54:27 »
    Mam problem z tym modem. Zainstalowałem, gdy wchodzę do gry (z wybranym cRPG) to zatrzymuje mi się na 'Ładowanie danych ustawień" a potem wywala RGL Error

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1481 dnia: Listopada 05, 2011, 16:49:05 »
    Sprzedam +3 Nodachi, tanio.

Offline BreakIn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1482 dnia: Listopada 08, 2011, 21:10:51 »
    Ktoś tu pisał, że im więcej PD, tym mniejsza celność. Nieprawda, koleżanka z klanu ma 10 Pd i używając Stronga ma taką celność jak z 7 Pd.

Pewna sprawa. Ten mod jest po prostu do BANI!!!!!!!!!! Mapy wszystkie nijakie, same wiochy, mi się zaczyna już od tego złomu odbijać. Czy nikt nie potrafi zrobić jakiejś innej mapy, np. miastowej? Mam dość tych gówienek co są teraz, wszystkie są dla roofcamperów i dla cav, reszta właściwie nie ma tam racji bytu, tylko jacyś uber pro koxy potrafią tam przeżyć inną profesją, np. Byzantium_Chase, który nieważne czym walczy, ma staty rzędu 44:2... Ale po prostu mnie to niszczy, ta śmieciowość.

Druga sprawa, tarcze tzw. tier 2 (dwuslotowe)są po prostu ZA DOBRE. Wiem, że topory są od łamania tarcz, ale to jest nierealne, kiedy z topora na 5 hitów schodzi taka huskarla, a na 74 hity z miecza 2h zadającego więcej niż ten topór...

Trzecia sprawa, dobra, pancerze płytowe może i są drogie, co NIBY je balansuje, ale nie powinno mieć w ogóle racji bytu ODBIJANIE SIĘ BRONI OD TYCH PANCERZY. To niesprawiedliwe, PS nie ma w tym wypadku żadnego znaczenia, nawet jeśli będziesz mieć speed bonus +100% i będziesz uderzać flambergiem z ps 10, i tak się ODBIJESZ. Powinno się zadawać co najmniej 10 obrażeń przy każdym uderzeniu...

Czwarta sprawa, polearm stun. To największa porażka tego moda, IMO. Czy w realnym świecie uderzenie bronią drzewcową powoduje oszołomienie? NIE. Więc naprawa tego problemu to albo dać każdej broni(prócz łuków, bo wtedy zrobiłby się rój ludzi strzelających z prędkością MP40 i nie dający się ruszyć z miejsca potencjalnej ofierze)tą właściwość, albo w ogóle to usunąć...

Piąta i ostatnia sprawa - wytrzymałość. Tak, tak. Sprawa jest taka, że do 20 lvla kamień potrafi mnie zabić i muszę przed każdym uciekać, co w dodatku nie jest możliwe, bo w tych czasach każdy ma co najmniej 5 atletyki. To nie jest zresztą realne, żeby taka półpuszka z kolczugą biegała 2x szybciej niż wieśniak w tunice i jeszcze machała 5x szybciej swoim megaciężkim 2h mieczem niż wieśniak nożem(!). A wracając do sprawy wytrzymałości - proponuję dać do 20 lvla tzw. bonus początkującego - +20 do życia i jakieś nie wiem, może jakiś specyficzny bonus, np. dostaje 25% złota, które zarobił pobliski gracz zabijając kogoś(to tylko taka propozycja, np. na Siege trzymanie się blisko Mordhaua dawałoby 200 złota na minutę, ostatnio widziałem jak sam obronił flagę wycinając w pień 7 kolesi w plate'ach).

Ogółem - ja po prostu ZNIKAM z tego moda, dopóki nie poprawią chociaż jednej z tych rzeczy.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 09, 2011, 19:08:12 wysłana przez BreakIn »
    (click to show/hide)

Offline Duczek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1483 dnia: Listopada 09, 2011, 19:37:28 »
    Mordhau? Czy masz na myśli typa który biega z łukiem i bronią 2h, jest z polski i wybitnie średni, o ile nie słaby :)?

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #1484 dnia: Listopada 09, 2011, 19:38:31 »
    Jak kolega rozpruje mi bebech kosą, to to odwdzięczę mu się sztychem dwoma mieczami, które przebiją centymetrową blachę jak papier.

Idź pograć w nativa