Liveon, mój wcale nie jest zrąbany. Ten build sam wypracowałem bez względu na kalkulator, czy nie. Jest on wypracowany przez 2 geny, a i tak uważam, że szczytem nie jest, ale na kruszynce nie narzekałem.
Edit: up - a na co mnie pkt w atletykę lub w shielda? Shield przydawał się tylko i wyłącznie jak robiłeś jeszcze builda 1h. Na pole z tego co pamiętam, heavy lance + long (cośtam :D) zajmował wszystkie 4 sloty, także shield jest wyraźnie nie na rękę. Atletyka? A na jaką cholerę? :D
Liveon ale powiedz mi, na co 7 wm, jeżeli przy 5 i ponad 140 wpf jest już trudno zablokować atak? Na co marnować pkt w wm, jak można władować 8 pkt w riding i nikt, powtarzam, nikt nie ma prawa Cię dogonić.
Kradus, ja Ci wierzę, i też polecam twój build, bo wiem jak jeździsz. Ale wytłumacz temu tłukowi (:D) na górze, że shield jest nie potrzebny :D
Kradus a na co mnie atletyka? Mnie ona nie była praktycznie do niczego nie potrzebna.
Edit down: Jak to dobrze, że mamy o co się pospierać, ale ty Liveon? Przecież ty za nic nie posmakowałeś pełnej jazdy koniem, poświęciłeś tylko parę genów na pokłusowanie sobie :D
Kradus Wiesz o tym, że skończyłem grać przed wejściem strategusa na scenę, i teraz nie wiem jak wygląda scena walk i pomocy kawalerii na piechotę. Może w najbliższym czasie się to zmieni i wróce, ale nic na to się nie zapowiada. Ja tylko polecałem swojego builda, ponieważ sam długo go używałem.
Edit down down: gorN jednak zrobił tego konnego? Świat się zmienia....