Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: cRPG&Strategus  (Przeczytany 221992 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Orku

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: cRPG MOD
    « Odpowiedź #1365 dnia: Sierpnia 27, 2011, 01:33:27 »
    Ile trzeba placic za naprawe ?
    A i jaka zbroja i tarcza jest najlepsza?
    obecnie mam Heavy Kuyak a tarcza Plate  Covered Round do tego miecz Long Espade
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 27, 2011, 02:02:10 wysłana przez Orku »

Offline Satia

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1366 dnia: Sierpnia 27, 2011, 10:25:19 »
    Cześć, ja mam taki problem iż ktoś notorycznie zmienia mi hasło na koncie i gra na stworzonej przez siebie postaci, co robić ?
    To znaczy że ktoś gra na twoim CD keyu, bo wynika że sam sobie bierze hasło z serwera.
    Same znanie hasła i loginu nie daje możliwości grana w CRPGA o_O musi się zgadzać również ID !
    Czyli rozdajesz swojego WB po (nie)uprzejmych kolegach.

Offline Orku

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1367 dnia: Sierpnia 27, 2011, 14:38:47 »
    Dobra, mam odpowiedz za naprawe kasuje mi okolo 1000 a ale mam pytanie jak juz wbije generacje to bede mial znow 1 lvl ale czy skasuje mi poziom umiejetnosci ?

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #1368 dnia: Sierpnia 27, 2011, 18:39:33 »
    Wejdź na tą stronkę.
    www.c-rpg.net

Offline leuthen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1369 dnia: Sierpnia 27, 2011, 21:25:12 »
     Po dłuższej przerwie chciałem pograć w cRPG. Tyle, że mam drobny problem. Na razie drobny. Nie wiem jakie jest hasło do mojego konta cRPG. Co prawda firefox sprawia, że jestem cały czas zalogowany, ale nie pamiętam hasła. Na dodatek hasło, które jest zapisane w firefoxie jako hasło do cRPG nie działa. Znacie jakiś sposób poznania/zresetowania swego hasła? Bez zwracania się tym razem do chadza ;) Chciałem zrobić format kompa a to by oznaczało, że już nie będę mógł wrócić do cRPG, już teraz zresztą nie mogę usuwać ciasteczek. Będę wdzięczny za ewentualną pomoc ;)

PS Tak na marginesie, czy ktoś korzysta z Play'owego internetu? Czy Wam też tak wariuje ping czy tylko mi? Do niedawna miałem stałe łącze i było wszystko ok. 

Offline Satia

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1370 dnia: Sierpnia 27, 2011, 22:07:33 »
    Po dłuższej przerwie chciałem pograć w cRPG. Tyle, że mam drobny problem. Na razie drobny. Nie wiem jakie jest hasło do mojego konta cRPG. Co prawda firefox sprawia, że jestem cały czas zalogowany, ale nie pamiętam hasła. Na dodatek hasło, które jest zapisane w firefoxie jako hasło do cRPG nie działa. Znacie jakiś sposób poznania/zresetowania swego hasła? Bez zwracania się tym razem do chadza ;) Chciałem zrobić format kompa a to by oznaczało, że już nie będę mógł wrócić do cRPG, już teraz zresztą nie mogę usuwać ciasteczek. Będę wdzięczny za ewentualną pomoc ;)

PS Tak na marginesie, czy ktoś korzysta z Play'owego internetu? Czy Wam też tak wariuje ping czy tylko mi? Do niedawna miałem stałe łącze i było wszystko ok. 
    wejdź na jakiś serwer na swojej postaci, wpisz magiczne słowa a serwer wypluje ci login i nowe hasło !
    tada ! niestety nie pamiętam co i gdzie trzeba wpisać :( ktoś pamięta ?

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1371 dnia: Sierpnia 27, 2011, 22:12:20 »
    Wciskasz następującą kombinację klawiszy Q M P Y. Po chwili serwer wypluje twój login i nowe hasło.

Offline Obi Wan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1372 dnia: Sierpnia 27, 2011, 23:58:52 »
    Sobie narobilem po kilku piwach... Wlaczylem ta kombinacje co podales dla jaj i nie moge sie zalogowac na swoim koncie. Podaje mi moj nick i nowe haslo jakies 4 cyfry,wpisuje nick i wyskauje ze 'Invalid login or 5x wrong login.'

Edit: Jest ok,chyba musialo przetrawic... :) trzeba wypic kolejne piwo :D
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 28, 2011, 00:03:28 wysłana przez Obi Wan »

Offline Satia

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1373 dnia: Sierpnia 28, 2011, 00:11:21 »
    Sobie narobilem po kilku piwach... Wlaczylem ta kombinacje co podales dla jaj i nie moge sie zalogowac na swoim koncie. Podaje mi moj nick i nowe haslo jakies 4 cyfry,wpisuje nick i wyskauje ze 'Invalid login or 5x wrong login.'

Edit: Jest ok,chyba musialo przetrawic... :) trzeba wypic kolejne piwo :D
    No bystrzaku, bo po tej kombinacji masz nowe hasło ! którego sobie nie spisałeś ?
    W takim razie pofatyguj się znów na serwer, wklep tą kombinacje i tym razem spisz sobie z logu swoje dane :D

Jak nie potrzeba, to po co używać ?

Offline Obi Wan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1374 dnia: Sierpnia 28, 2011, 01:14:51 »
    Po pijaku człowiek robi się ciekawski... i idzie do piekła :D Albo inaczej... jest bardziej podatny na Ciemną Stronę Mocy ;)

Offline leuthen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1375 dnia: Sierpnia 28, 2011, 01:21:53 »
    Wielkie dzięki za pomoc :0

ObiWan, ale żeby dostać nowe hasło trzeba wpisać jako ostatnią literę s a nie p, tak więc jak Tobie się to udało?? ;) To chyba ta moc piw ;)

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #1376 dnia: Sierpnia 28, 2011, 09:19:17 »
    Ściągłem najnowszego pacza , włączam moda i wyskakuje brak pliku w resuorce . Dziwnym trafem 15 wcześniej grę włączyłem bezproblemowo :D

PROBLEM?

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #1377 dnia: Sierpnia 29, 2011, 13:15:14 »
    To znaczy że ktoś gra na twoim CD keyu, bo wynika że sam sobie bierze hasło z serwera.
    Same znanie hasła i loginu nie daje możliwości grana w CRPGA o_O musi się zgadzać również ID !
    Czyli rozdajesz swojego WB po (nie)uprzejmych kolegach.

nikomu nie rozdawałem, kupiłem cd-key na allegro od prywatnej osoby.
    nick postaci nie jest polski, coś ze wschodniej granicy więc sprzedawca raczej nie gra na tym keyu

Offline Lord Belien

• Użytkownik
    Odp: cRPG&Strategus
    « Odpowiedź #1378 dnia: Sierpnia 31, 2011, 19:46:15 »
    Eeeee... Czekaj to znaczy że kupiłeś używane konto Steam ? (Jeśli tak to gratz)

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    Odp: cRPG&Strategus
    « Odpowiedź #1379 dnia: Września 01, 2011, 07:39:18 »
    A ja poszukuje dobrego i uniwersalnego buildu pod 2h do mojego 3 genka

PROBLEM?