Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: cRPG&Strategus  (Przeczytany 222597 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: cRPG MOD
    « Odpowiedź #1020 dnia: Maja 12, 2011, 17:23:49 »
    A moim zdaniem tracicie czas.

Rzućcie okiem na tego moda: http://www.mbmerc.com

Jest dużo lepszy od CRP i nie ma tego cholernego expienia. Punkty rozdzielasz na starcie a gotówkę otrzmyjesz w trakcie gry (za fragi i wygrane).

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #1021 dnia: Maja 12, 2011, 17:31:29 »
    Ponadto nigdzie nie napisałem, że jestem czegoś pewny. Jeśli chcesz zabłysnąć to przynajmniej sobie niczego nie dopowiadaj.

Nie? A to "Samemu ręcznie choćbym na duelach ćwiczył po kilka godzin to nie ma szans blokować dłużej niż 5-6 ataków"? Czyż nie piszesz tutaj, iż nawet po kilku godzinnych treningach jesteś pewien, że nie zablokujesz 5-6 ciosów? Dla mnie to było i jest pieprzenie. Przejdź kilku godzinny trening, choćby na zwykłym samouczku w singlu i wtedy zacznij mówić "nie ma szans". Chyba, że według Ciebie ten zwrot znaczy coś innego. Jeżeli kilka godzin poświęcisz na ścisły trening to nie ma siły, żebyś nie zablokował kilku ataków. Chyba, że walczysz z kimś naprawdę dobrym, ale tych na cRPGu nie ma w końcu, aż tak wiele.

PS: Jeżeli "pieprzenie" to dla Ciebie tak obraźliwe słowo to życzę powodzenia w dzisiejszym świecie (chyba, że masz ponad 30lat i nie lubisz jak Cię nastolatkowie "obrażają")

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #1022 dnia: Maja 12, 2011, 17:41:38 »

Jest dużo lepszy od CRP i nie ma tego cholernego expienia. Punkty rozdzielasz na starcie a gotówkę otrzmyjesz w trakcie gry (za fragi i wygrane).

O modzie nie słyszałem. "Cholerne expienie" jak to ujełeś jak dla mnie nie jest aż takie cholerne i pewnie dla większości graczy również. CRPG jest tylko dodatkiem do Strategusa dla którego gram w Warbanda i to w sumie on jest siłą napędową CRPG (większośc klanów w tym najsilniejsze skupia się na Strategusie). Gotówkę to i w CRPG dostaje co 1min.

Offline kamiloptak1998

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #1023 dnia: Maja 12, 2011, 22:22:26 »
    Czy zrobi mi ktoś bulid pod kolesia z 1h tylko? bo jakoś mnie naszło właśnie na takiego :)

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #1024 dnia: Maja 12, 2011, 22:40:42 »

*protip* nowa opcja w cRPG *protip*
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #1025 dnia: Maja 19, 2011, 07:48:47 »
    A właśnie co to ten tryb rabbit?Defended the Village przypadł mi do gustu.
    PS:Wam tez łuków nie widać?

PROBLEM?

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #1026 dnia: Maja 20, 2011, 21:54:04 »
    Z tego co słyszałem, to w trybie rabbit dostajesz młot i musisz bić pojawiające się króliki ( coś jak w tych automatach).

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #1027 dnia: Maja 20, 2011, 22:53:23 »
    Czy podałby ktoś link do wersji 1.223?
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1028 dnia: Maja 21, 2011, 20:21:26 »
    Czy podałby ktoś link do wersji 1.223?

Na samym dole, po lewej stronie, swojej strony masz button pt Download, i to  zawsze do  najnowszej, pełnej wersji.

A tu link do samego bugfixa/patcha vers. 0.223:

Offline wesch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1029 dnia: Maja 21, 2011, 20:22:41 »
    Wybaczcie za zamieszanie i braku zedytowania posta - już mam, ale serdeczne dzięki Liveon.

www.pustamiska.pl

Offline Duczek

• Użytkownik
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #1030 dnia: Maja 22, 2011, 13:41:24 »
    Jeżeli na targowisku w tabelce Request jest przedmiot, a obok niego po przecinku jest ilośc złota, to to znaczy, że trzeba dac albo ten przedmiot, albo złoto, czy przedmiot i złoto?

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #1031 dnia: Maja 22, 2011, 14:31:47 »
    I to, i to.
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Lord Belien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1032 dnia: Maja 24, 2011, 17:11:49 »
    Targowisko jest trochę bezsensowne bo ludzie dają item lvl 1 za gargantuiczne ceny i zaśmiecają (trudno znaleść coś tańszego niż w sklepie)

Takie moje pytanie lepsze są łuki silne (Strong Bow) Czy typy War Bow / Long Bow ? - Jeśli było to bardzo przepraszam ale nie znalazłem...

Offline wesch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1033 dnia: Maja 24, 2011, 18:38:07 »
    Po patchu bardziej opłaca się korzystać ze Strong'a gdyż można nosić jakąkolwiek broń jednoręczną, zaś gdy weźmiesz Warbow'a, lub Long'a będziesz zmuszony nosić bronie zero slotowe (patrz. młotek, sztylet itd.).
    Wiele zależy również od preferencji strzelca, ja wolę Stronga, mam mniejsze wymagania przez co można spokojnie zainwestować w Weapon Mastery i Atletykę.
    Ja Ci polecam Strong Bow i możesz na dodatek wziąść bardzo dobrą broń półtora-ręczną, mianowicie - Langes Messer zajmuje tylko jeden slot, a można jej używać jako broni dwuręcznej.

www.pustamiska.pl

Offline Lord Belien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1034 dnia: Maja 24, 2011, 18:52:48 »
    W co warto inwestować ? W sensie skill points ? Oczywiście do klasy łuczniczej i czy po zrobieniu następnej generacji skille nam się resetują ?