Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zniszcz kryjówkę rozbójników  (Przeczytany 4895 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Levy_

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zniszcz kryjówkę rozbójników
    « dnia: Maja 21, 2010, 20:10:01 »
    Otrzymałem to zadanie od Hrabi Klargusa... I nie mam już pomysłów gdzie szukać grajdołka  rozbójników :/
    przebiegłem przez praktycznie całe królestwo Swadii, potem nawet zniżyłem się do poziomu włączenie czitów ( :( ) i nic, jak nie było tak nie ma

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    Odp: Zniszcz kryjówkę rozbójników
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 21, 2010, 20:22:35 »
    Ta kryjówka jest w obszarze zamku lorda który zlecił Ci to q.Tam musi być tez mnóstwo bandytów.Bardzo pomaga w tym q tropienie bo po śladach dojdziesz do tej kryjówki.

Offline Levy_

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 21, 2010, 21:49:25 »
    ta kryjówka będzie miała jakąś grafikę na mapie? tak jak na przykład zamek czy wioska?
    Bo w sumie to gram od wczoraj w M&B i jeszcze się nie spotkałem z taką lokacją...

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 21, 2010, 22:01:20 »
    Owszem, na mapie będzie miała ikonkę wyglądającą jak sterta kamieni mniej więcej.

EDIT: ale ale, widzę że już jest temat o tym zadaniu. Więc przenoszę dyskusję TUTAJ
    « Ostatnia zmiana: Maja 21, 2010, 22:03:54 wysłana przez Arcylisz »