Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z Grafiką  (Przeczytany 1149 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hyster

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z Grafiką
    « dnia: Maja 19, 2010, 21:46:28 »
    Witam, pojawił się u mnie taki problem:
    screen

Kiedyś już go miałem, zainstalowałem po prostu nowsze sterowniki do karty graficznej. Miałem wtedy inna kartę graficzną. Teraz kilka miesięcy temu znowu zainstalowałem sobie m&b i wszystko było w porządku. Zrobiłem sobie przerwę, nie ruszałem nic m&b, karty graficznej oraz sterowników do niej, odpaliłem m&b a tu patrze znów ten błąd... Mam kartę graficzną zintegrowaną, zainstalowałem, najnowsze sterowniki i nadal nic.

Offline Arto

• Użytkownik
    Odp: Problem z Grafiką
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 19, 2010, 22:38:44 »
    Próbowałeś reinstalować?

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 19, 2010, 22:51:23 »
    Po pierwsze. Są już tematy o problemach z grafiką. Po drugie, poustawiaj wszystkie opcje graficzne na minimum. Po trzecie (jeśli kopanie w ustawieniach gry nie zadziała) wejdź w ustawienia 3D karty graficznej i wyłącz filtrowanie anizotropowe, lub ustaw na sterowanie aplikacji i wyłącz wymuszanie kompresji tekstur. O ile masz kartę Intela, bo nie wiem jakie są opcje w kartach innych firm.

Offline Hyster

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 20, 2010, 20:20:39 »
    Tak, wiem że są inne tematy z problemami z grafiką, ale przynajmniej w tych co przejrzałem nie wystąpił błąd taki jak u mnie. Skorzystałem z waszych rad : P I nic nie pomogło.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 20, 2010, 21:43:33 »
    To spróbuj ściągnąć sobie najnowsze sterowniki do karty graficznej LUB jeśli masz najnowsze to przywróć starsze. Bo problem siedzi w karcie graficznej i jej ustawieniach 3D. Przynajmniej jak ja miałem taki sam błąd to przyczyną były złe ustawienia 3D karty. :D