Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jedzenie  (Przeczytany 1229 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dominikan98

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Jedzenie
    « dnia: Maja 19, 2010, 19:20:27 »
    Mam pytanie bo zawsze jak miałem jedzenie to pisało np. +3 do morali teraz pisze zawsze +0 do morali wie ktoś może dlaczego tak sie stalo?
    « Ostatnia zmiana: Maja 19, 2010, 19:40:54 wysłana przez dominikan98 »

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Odp: Jedzenie
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 22, 2010, 18:23:58 »
    Pewnie masz jedzenie np. krowie mięso (nie pamiętam jak się ono nazywało), potrzymałeś je trochę i się zestarzało, żołnierze nie chcą jeść nieświeżego mięsa. Polecam zwykły chleb, a na długie wyprawy miód.

Offline ][_, ([]) ][_,

• Użytkownik
    • SWADIA 4 EVER
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 11, 2010, 21:55:15 »
    Trzeba kupować zróżnicowane jedzenie ,wtedy może nawet dodawać nawet po 35(lub więcej) morale. A... zresztą pisze pod przedmiotem w plecaku i u kupca.

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 18, 2010, 16:46:24 »
    Miodek, chleb, wędzona rybka, suszone mięsko, serek, kiełbaska, masełko - nie psują się i razem dają sporo do morale. Kurczaczki, świnki, wołowinka - niestety, dobre tylko świeże. Reszta waży za dużo i daje za mało.
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline Najemnik_001

• Użytkownik
    • Ale nuda...
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 23, 2010, 12:32:39 »
    Zgaduję że CAŁE jedzenie masz +0 nawet nie psujące się, bo też tak miałem ale to dzieje się tylko na konkretnych sejwach więc jak zaczniesz od nowa to będzie dobrze.