Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: RoK II  (Przeczytany 2884 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Moon Eowan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    RoK II
    « dnia: Maja 17, 2010, 18:18:35 »
    Witam

Zassałem sobie Rise of Khergits II, zgodnie z zaleceniem, dwie paczki. Tylko jedna jest pełna, a druga pusta. co dalej mam zrobic z tym fantem. pusta=foldery są puste a 4 pliki tekstowe są dublami. Po odpaleniu daje mi 400 black khergit guard, 18 poziom, i statystyki na ~26... Mapa ma "niebne" dziury.

proszę o pomoc. (jak zły dział to przepraszam).
    « Ostatnia zmiana: Maja 17, 2010, 19:28:49 wysłana przez Moon Eowan »
    Bitwa: 130 na 704. Oblężenie. Bez noldorów (PoP). Straty: 6 moich do 698. Cud miód i orzeszki. Da się. Bez cheatów, wiadomo.

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    Odp: RoK II
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 17, 2010, 20:36:59 »
    Proponuje ściągnąć modyfikację jeszcze raz... A jeśli to nie zadziała to możliwe, że tak to właśnie ma wyglądać ;)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 17, 2010, 20:52:49 »
    Pamiętam, że był patch który poprawiał ten problem z mapą.....a nie, trzeba usunać te pliki
    plain.dds
    map_steppe.dds
    mountain.dds

zresztą zobacz sam http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,44291.msg2431185.html#msg2431185

Offline Moon Eowan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 18, 2010, 16:56:41 »
    ten sam błąd :/mapa jest zepsuta.
    Bitwa: 130 na 704. Oblężenie. Bez noldorów (PoP). Straty: 6 moich do 698. Cud miód i orzeszki. Da się. Bez cheatów, wiadomo.

Offline krzysioo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 18, 2010, 18:08:41 »
    Ta mapa już taka jest. Próbowałem dwóch sposobów już dawno i pamiętam, że to nic nie naprawiło. Poza tym mod jest nudny, mamy zbyt łatwy start.

EDIT: Sorki, no właśnie, zapomniałem o muzyce. Ścieżka dźwiękowa jest świetna ;)
    « Ostatnia zmiana: Maja 19, 2010, 14:04:52 wysłana przez krzysioo »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 18, 2010, 20:30:02 »
    ten sam błąd :/mapa jest zepsuta.
    To nie wiem, ja miałem podobny problem i pomogło.

Ta mapa już taka jest. Próbowałem dwóch sposobów już dawno i pamiętam, że to nic nie naprawiło. Poza tym mod jest nudny, mamy zbyt łatwy start.
    Jak grasz Khergitami to nie jest nudno, ale każdy ma swoje zdanie. Osobiście uważam go za jeden z lepszych, szczególnie muzyka przypadła mi do gustu.