Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Beregond's Horn - czym to zjeść?  (Przeczytany 2514 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline RadenS

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Na pochybel mordorskiemu ścierwu!
    Beregond's Horn - czym to zjeść?
    « dnia: Sierpnia 17, 2007, 09:43:17 »
    Stwierdzilem ze nie bede inwestowal w charyzme wiecej niz 12 pointsow - w zwiazku z czym moj wesoly oddzial nie jest zbyt liczny - leadership na 4 lev daje mi mozliwosc kontrolowania 37 wojakow. przeczytalem w faq zamiecszczonym w tym forum o przedmiocie beregonds horn, do wypozyczenia za influance, a rzekomo zwiekszajacym leadership o 2 pkt. rozradowany zaoszczedzilem potrzebne 150 inf, zawinalem rog... no wlasnie, i co dalej. mam go w plecaku, skill sie nie zwiekszyl. zalozyc go na siebie nie moge, w ogole nic z nim nie moge zrobic poza sprzedaniem go. czy potrzebuje miec odpowiednio duza charyzme zeby naliczylo mi te dwa pointsy do skilla czy o co chodzi?. jesli ktos wie co z tym zrobic to bede wdzieczny za odpoowiedz (najlepiej jak najszybsza)

thx z góry.

Offline Haldir

• Użytkownik
    • Przybywasz tu w rytm kroku w przeznaczeniu...
    Odp: Beregond's Horn - czym to zjeść?
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 17, 2007, 11:30:37 »
    Napewno Ci nie podwyższa jak masz go w plecaku?? Mi z tego co pamiętam podwyższyło odrazu po kupnie (wyskoczył komunikat?), więc moze to jakiś błąd jest :/
    "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał a mniej niż połowe chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują"

"Wskrzesmy dawną chwałę z wściekłości siejąc zniszczenia aż wstanie krwawy świt"

Offline RadenS

• Użytkownik
    • Na pochybel mordorskiemu ścierwu!
    Odp: Beregond's Horn - czym to zjeść?
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 17, 2007, 20:15:52 »
    juz wszystko ok, róg działa, ale nie wiem czemu ten wspomniany komunikat pojawil mi sie dopiero po trzech dniach gry;/