Mieczem i koniem stoję za Sandero :)
Na forum dużo mnie nie widać, bo jestem tu od niedawna, a nie lubię się odzywać dla samego podkreślenia, że jestem, ale jeśli jeszcze inni są za tym, żeby to trochę inaczej uporządkować, to chętnie użyczę swoich rąk i głowy do tego, bo odsyłanie do tematów, które często się powtarzają, a nierzadko nie ma w nich jednoznacznej odpowiedzi, albo trzeba przejrzeć ileś stron, żeby coś sensownego wyłapać mija się z celem.
Można by albo tworzyć osobne tematy dla każdego problemu i dbać o ich porządek, a przy okazji odsyłać do nich wszystkich zainteresowanych, albo też utworzyć takie tematy, ale wszystkie ważne informacje wychodzące w trakcie rozmów zbierać do jednego tematu FAQ, który byłby przyklejony i na bieżąco update'owany i myślę, że ta druga opcja byłaby najlepsza, bo zawsze można by dodać swoje trzy grosze w danym temacie, który byłby na wierzchu, ale wszystko co ważne byłoby w FAQ.
Mogę się zabrać za to, oczywiście przy poparciu administracji, a jeśli ktoś jeszcze chce się pobawić i wie o co chodzi, to zapraszam i zachęcam, bo tematów do przegrzebania jest sporo, a odsyłanie do szukajki w tym momencie jest niewiele większą pomocą niż odesłanie do google. Łatwo w ten sposób potraktować kogoś nowego, zwłaszcza, gdy samemu zna się większość odpowiedzi, ale forum ma pomagać, a nie zbywać co mniej doinformowanych.