Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak zostac krolem.  (Przeczytany 2708 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wiedzmin

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Jak zostac krolem.
    « dnia: Maja 17, 2010, 18:13:24 »
    Jak zostac krolem?

Mam 5 wsi 2 zameki i 1 miasto krolestow rhodockow 1100 punktow reputacji 39 prawa do rzadzenia i honor 12.
    TYlko nei mowcie ze wysylac bohaterow ze by mowili ze bede dobrym krolem itp, bo wyslalem raz i juz nie moge.

Offline Horn

• Użytkownik
    • Krwawa opalenizna
    Odp: Jak zostac krolem.
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 17, 2010, 18:31:44 »
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4790.0 - na przykład ten temat... i wiele innych. Miałem nie odpisywać na oznaki lenistwa, ale trudno, moja strata.
    Rescipiens post te, hominen memento te, cave, ne cadas.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 17, 2010, 18:32:07 »
    Narysuj sobie, kuź*a...
    Było to już tyle razy przerabiane,
    DROBNE PYTANIA ZADAJEMY TUTAJ!!!!

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4563.0

Offline Kormo

• Użytkownik
    • All the light makes the shadow...
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 17, 2010, 20:45:02 »
    Brawo Kradus! Chyba też zacznę tak pisać w innych tematach (UWAGA! Aby nie było nieporozumień - to nie jest ironia). A żeby nie było spamu i aby pomóc koledze to podpinam linki: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4832.0, http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4625.0, http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4830.0

Pozdrawiam!
    Cytat rodem z tawerny:
    Nordycki huskarl - Najlepsza jednostka w swojej kategorii. Macie szczęście, że nordyccy dowódcy mają najwyżej paru w swoich kompaniach. Niezwykle groźni, świetnie się spisują przy szturmach na mury. Takie małe „chodzące” czołgi.

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Awanturnik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 31, 2010, 11:09:26 »
    A ja twierdzę, że dział drobne pytania można sobie w tyłek wsadzić. Jeden wielki burdel na kółkach. Już lepiej by tematy się powtarzały, ale były dobrze tytułowane. A naprawdę często powtarzające się pytania wsadzać do jakiegoś FAQ w dziale i wtedy zbędne tematy z tym samym pytaniem wywalić by szukajka nie wariowała. :P

Offline xyp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 01, 2010, 00:37:39 »
    Mieczem i koniem stoję za Sandero :)
    Na forum dużo mnie nie widać, bo jestem tu od niedawna, a nie lubię się odzywać dla samego podkreślenia, że jestem, ale jeśli jeszcze inni są za tym, żeby to trochę inaczej uporządkować, to chętnie użyczę swoich rąk i głowy do tego, bo odsyłanie do tematów, które często się powtarzają, a nierzadko nie ma w nich jednoznacznej odpowiedzi, albo trzeba przejrzeć ileś stron, żeby coś sensownego wyłapać mija się z celem.
    Można by albo tworzyć osobne tematy dla każdego problemu i dbać o ich porządek, a przy okazji odsyłać do nich wszystkich zainteresowanych, albo też utworzyć takie tematy, ale wszystkie ważne informacje wychodzące w trakcie rozmów zbierać do jednego tematu FAQ, który byłby przyklejony i na bieżąco update'owany i myślę, że ta druga opcja byłaby najlepsza, bo zawsze można by dodać swoje trzy grosze w danym temacie, który byłby na wierzchu, ale wszystko co ważne byłoby w FAQ.

Mogę się zabrać za to, oczywiście przy poparciu administracji, a jeśli ktoś jeszcze chce się pobawić i wie o co chodzi, to zapraszam i zachęcam, bo tematów do przegrzebania jest sporo, a odsyłanie do szukajki w tym momencie jest niewiele większą pomocą niż odesłanie do google. Łatwo w ten sposób potraktować kogoś nowego, zwłaszcza, gdy samemu zna się większość odpowiedzi, ale forum ma pomagać, a nie zbywać co mniej doinformowanych.

Offline Thys

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 02, 2010, 13:36:42 »
    I weź tu znajdź dobre wyjście ... I tak wiele będzie ludzi którym nie będzie się po prostu chciało przejrzeć nawet perfekcyjnie ponazywanych tematów ... W związku z tym będą się dublowały i nie tylko ... Ale z kolei w takim "zbiórczym" temacie odpowiedzi na pytania to już choćby ktoś miał najlepsze chęci to raczej nie znajdzie odpowiedzi na pytanie ... Więc popieram kolegów z góry ;)

edit: Trzeba zdecydować się na wybór "mniejszego zła" ;D