Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bez jazdy konnej-MODY  (Przeczytany 1193 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Verodien

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Bez jazdy konnej-MODY
    « dnia: Maja 16, 2010, 21:31:50 »
    Witajcie!
    Czy znacie moze mody w ktorych nie ma jazdy konnej? Chodzi tu bardziej o Warbanda.A moze ktos z Was jest w trakcie realizacji takowego moda?
    Światłem ciała jest oko. Jeśli więc twoje oko jest zdrowe, całe twoje ciało będzie w świetle. Lecz jeśli twoje oko jest chore, całe twoje ciało będzie w ciemności. Jeśli więc światło, które jest w tobie, jest ciemnością, jakże wielka to ciemność!

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Bez jazdy konnej-MODY
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 16, 2010, 21:34:50 »
    Po pierwsze: słyszałeś kiedyś o jeździe bezkonnej? Bo ja nie.
    Typowy przypadek masła maślanego...

Po drugie: takie pytania to zadajemy TU a w ostateczności zakładamy nowy wątek TU.

Zapomniałem odpowiedzieć na pytanie... Nie słyszałem o takim modzie na Warbanda a do starego M&B polecam Roots of Yggdrassil

Dół: Jakie nerwy? Jestem opanowanym i spokojnym człowiekiem.
    « Ostatnia zmiana: Maja 16, 2010, 22:39:33 wysłana przez sir Luca »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Verodien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 16, 2010, 22:37:44 »
    Takie docinanie mozna sobie darowac...nie kazdy bedzie mial odrazu opanowane cale forum ale nerwy powinien...
    Mimo to dziekuje.
    Światłem ciała jest oko. Jeśli więc twoje oko jest zdrowe, całe twoje ciało będzie w świetle. Lecz jeśli twoje oko jest chore, całe twoje ciało będzie w ciemności. Jeśli więc światło, które jest w tobie, jest ciemnością, jakże wielka to ciemność!

Offline Horn

• Użytkownik
    • Krwawa opalenizna
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 17, 2010, 17:22:01 »
    A może wystarczyłby Ci po prostu program, w którym możesz zmieniać to i owo? Bo takowy istnieje i nie jest to strasznym problemem, by z ekwipunku jazdy usunąć konie (i przy okazji zmienić ich nazwy - bo Vaegirski jeździec.. rozumiesz chyba;]).
    Rescipiens post te, hominen memento te, cave, ne cadas.