Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: OiM - fabuła i przynależność do frakcji  (Przeczytany 3652 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rajtar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    OiM - fabuła i przynależność do frakcji
    « dnia: Maja 16, 2010, 11:57:03 »
    Witam,
    Od niedawna zacząłem grać w M&B OiM, gra wciągnęła mnie niemiłosiernie, ale powoli nudzą mi się już bezcelowe potyczki z dezerterami i wojskami zaporoskimi - podobno w OiM jest fabuła - jak ją zacząć? no i jak mogę przyłączyć się do Rzeczpospolitej? Muszę zdobyć jakiś określony szacunek czy może chodzi o coś innego? A jeśli szacunek to jaki jest najlepszy sposób do tego?
    Pozdraiwam

Offline Andine12

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: OiM - fabuła i przynależność do frakcji
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 29, 2010, 22:08:48 »
    Najlepsze są 2 sposoby.
    1.
    Znajdź obecnego króla Rzeczypospolitej,rób od niego zadania i nawiąż wielką przyjaźń.
    2.
    Podbijaj tereny wszystkich wrogów Rzeczypospolitej i na początku gry wypełnij zadania w Zamoszu (Pewnie Zrobiłeś :D) i nawiąż przyjaźń z Fiodorem Obuchowiczem.

Ja tak zrobiłem i gre przeszedłem.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: OiM - fabuła i przynależność do frakcji
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 15, 2010, 14:56:47 »
    Pytaj lordów o ZADANIE SPECJALNE.
    Napewno ktoryś poprosi Ciebie o zniszczenie wsi Masłowy Bród.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl