Siema, kilka dni temu zacząłem grać w M&B wszystko cacy i fajnie sie gralo potem zacząłem czitow uzywac ciągle gra dzialała,
a teraz nie wiem czemu gdy wlaczam gre wchodze np w swojego save czy wybierem pojedynek to gdy juz sie wszystko wczyta i pokaze sie postac to doslownie po 0.5 sekundy wszystko sie zacina(postac ma cos w stylu laga i ma tak jak by drgawki xd) i np wychodze do menu (esc) i chce powrocic do ekranu postaci to nic sie nie zmienia ciagle widze ekran menu, nie wiem co jest zle instalowalem kilka razy od nowa i nic nie dalo, pamietam ze kilka dni temu czyscilem kompa z plikow i moze cos usunalem ale watpie bo raczej uwazam na jakies wazne rzeczy lub jezeli nie wiem co to jest to tego nie ruszam.
Jezeli ktos mial podobny problem to pomozcie, gra jest interesujaca i chcialbym troche jeszcze pograc.
*Zrobilem drugie konto na komputerze(profil) i zainstaowalem tam gre okazalo sie ze wszystko dziala...
podczas hdy bylem w menu grala jakas tam muzyczka(melodia) z gry i wszystko dzialalo, a na moim glownym koncie(profilu) nic nie dziala muzyczka nie gra a gdy wchodze np w potyczke to sie zawiesza.