Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: statek korsarzy  (Przeczytany 10278 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wojtek191919

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    statek korsarzy
    « dnia: Maja 06, 2010, 15:05:58 »
    witam mam pytanie czy ktoś wie gdzie znajduje się statek korsarzy
    szukałem w googlach ale niemoge znaleść szukałem na całym wybrzeżu i nic

Offline Szero

• Użytkownik
    Odp: statek korsarzy
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 06, 2010, 16:50:20 »
    Trzeba pamiętać że owy statek nie zawsze w ogóle jest na mapie, a jak już jest to tylko i wyłącznie na wybrzeżu od Rivacheg po Tulgę.

Offline matiux

• Użytkownik
    • Podczas wojny milczą prawa.
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 06, 2010, 17:13:33 »
    Statek znajduje sie na plazy w rivacheg po prostu musisz chodzic po plazy ctrl plus t czyli odkrycie mapy nie dziala...
    Patrioci zawsze mówią o umieraniu za ojczyznę lecz nigdy nie wspominają o zabijaniu za nią...

Ludzie nie idą na wojnę dla zabawy. Dla zabawy nie zostawia się zapłakanej mamy.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 07, 2010, 08:51:59 »
    Po prostu trzeba szukać...Wydaje mi się, że ten statek jest w różnych miejscach. Zawsze nad wybrzeżem, ale gdy mam swoje dwa Save'y to statek jest w zupełnie innych miejscach. Do kolegi powyżej: wiesz, jak cheatujesz w singlu i cheatowałeś w starym M&B to nie zdziw się, że w Multi padniesz po dwóch hitach, bo w podstawce miałeś rękę tylko przy Ctrl+H...

Offline Galik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 07, 2010, 15:19:14 »
    Po prostu trzeba szukać...Wydaje mi się, że ten statek jest w różnych miejscach. Zawsze nad wybrzeżem, ale gdy mam swoje dwa Save'y to statek jest w zupełnie innych miejscach. Do kolegi powyżej: wiesz, jak cheatujesz w singlu i cheatowałeś w starym M&B to nie zdziw się, że w Multi padniesz po dwóch hitach, bo w podstawce miałeś rękę tylko przy Ctrl+H...

Sorka ze się wtrącę ale jak ze średniej jakości zbroją wiedziesz w wroga na hunterze to za nim oberwiesz rozwalą ci konia (w tym momencie nie żyje około 10 wrogich żołdaków), spadasz i zaczynasz obrywać pada kolejnych pięciu i dopiero ewentualnie giniesz... (Gram na ustawieniach normalnych) także jak widać CTRL+H nie ma nic do rzeczy powiedziałbym bardziej że brak automatycznego bloku w multi (nadal nie mogę się przyzwyczaić)...

Co do pytania:
    Jeździj przy brzegu u Nordów i Vaegirów w końcu natrafisz na jakiś statek ALE! UWAŻAJ! Korsarze na niskim poziomie to na prawdę wymagający przeciwnicy...
    Na świecie niema wielu idiotów po prostu są tak sprytnie porozstawiani, że spotykamy ich co krok.<br />Niech żyje Caldaria :-).

Offline emilius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 09, 2010, 15:57:23 »
    Musisz poszukać największego skupiska korsarzy (lub innych bandytów zależy czyjej kryjówki szukasz). Jeżeli w jakimś punkcie masz dużo band to gdzieś w pobliżu będzie kryjówka.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 09, 2010, 16:24:54 »
    I przeważnie [przy tych miejscach pobytu] cię atakują, nawet jak nie mają szans, takie małe jednostki, po 3, 7 osób.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 29, 2010, 13:08:14 »
    Statek jest przy Rivacheg, ale nie widać go z dużej odległości, więc bez sensu zaczynacie szukać gdzieś u Nordów, a z tego co tu czytam to nawet u Khanatu.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lipca 29, 2010, 15:28:32 »
    Statek nie jest w jednym miejscu, tylko na wybrzeżu jak pisali pozostali. Nie koniecznie koło Rivacheg bo ja miałem koło Wercheg, a gdy już rozwaliłem ich to zrobili sobie obok Rivacheg.
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, gotyku, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Chaos, świnki i pijany grabarz - bo mrok nie zawsze jest poważny.:D

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    « Odpowiedź #9 dnia: Lipca 29, 2010, 16:31:09 »
    I przeważnie [przy tych miejscach pobytu] cię atakują, nawet jak nie mają szans, takie małe jednostki, po 3, 7 osób.

I mają skłonność do dołączania się do bitwy, więc z kilku takich skupisk może Ci się zrobić np 70 chłopa ;d

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Lipca 29, 2010, 16:35:49 »
    70 chłopa? Ha! U mnie takie bandy pojedynczo chodzą. :P Jak raz mnie złapali to walczyłem z 500 górskimi bandytami. ;D
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, gotyku, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    « Odpowiedź #11 dnia: Lipca 29, 2010, 16:56:20 »
    No, ale ja mówię o wspomnianych powyżej grupkach ~7 itp. A nie o późniejszym stadium gry ;)

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lipca 29, 2010, 17:49:21 »
    No, chyba że tak. Ale nie ma to jak sobie wyrżnąć tyle bandytów... a tak w ogóle, to wydaje mi się jakby ci bandyci się zebrali to by co najmniej jeden zamek opanowali.;D No i - Lord Obłąkany Johnny.:D

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #13 dnia: Lipca 29, 2010, 18:48:38 »
    Apropos bandytów-wiecie może dlaczego oni się odradzają? To nawet zrozumiałe, że przestępczość kwitnie, ale czemu w takim razie w 40 dniu nie ma już Łowców Głów, bo zostali wybici. Przecież ludzi chętnych do zarobku też jest w Calradii niemało.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline xyp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Lipca 29, 2010, 19:01:13 »
    Hm, ilość bandytów na mapie jest z góry określona, więc gdy giną gdzie indziej powstają nowi, ale nie wiem na czym polega problem z łowcami głów.