Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gdzie się ukryli bandyci?  (Przeczytany 11800 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mate503

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Gdzie się ukryli bandyci?
    « dnia: Maja 02, 2010, 17:09:35 »
    Witam!!!
    Mam takie pytanie gdzie kręcą się bandyci w Mount&Blade Warband?(W jakim lesie/obok jakiej wioski/miast)
    Problem polega na tym że nie mam na kim zdobywać expa itp...
    Szukałem bandytów ale nie mogłem ich znaleźć, raz natknąłem się jak rabują wioskę ale to tyle.

Offline Wezyk

• Użytkownik
    Odp: Gdzie się ukryli bandyci?
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 02, 2010, 17:17:01 »
    Zależy o jaką grupę bandytów ci chodzi . Korsarze kręcą się blisko brzegu morza koło Vaegirów . Na terytorium Vaegirów także kręcą się bandyci z tajgi ( czy tam z tundry ) , blisko lasu na terytorium Swadii ( blisko granicy z Nordami ) kręcą się leśni bandyci . Pustynni bandyci kręcą się na pustyni a , stepowi na stepie . To chyba tyle :D
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 07, 2010, 13:32:02 »
    Jeżeli masz już jakąś armię (20-30 chłopa) możesz wyruszyć na poszukiwanie unikalnych kryjówek bandytów np. korsarski statek znajdziemy oczywiście na wybrzeżu, kryjówkę bandytów w lesie blisko swadii/rhodoków. Chciałbym zauważyć, że miejsca spawnu tych kryjówek zmieniają się.

Offline sherkan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 07, 2010, 14:30:07 »
    Mu chodziło raczej o tych co tak biegali po mapkach w Mount&Blade, ale widać tu jest inaczej zrobione.
    Bo jeśli tak to ja od razu też podziękuje za odp. bo miałem ten sam kłopot. :D

Offline Galik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 07, 2010, 15:12:59 »
    Witam!!!
    Mam takie pytanie gdzie kręcą się bandyci w Mount&Blade Warband?(W jakim lesie/obok jakiej wioski/miast)
    Problem polega na tym że nie mam na kim zdobywać expa itp...
    Szukałem bandytów ale nie mogłem ich znaleźć, raz natknąłem się jak rabują wioskę ale to tyle.

Mu chodziło raczej o tych co tak biegali po mapkach w Mount&Blade, ale widać tu jest inaczej zrobione.
    Bo jeśli tak to ja od razu też podziękuje za odp. bo miałem ten sam kłopot. :D

Bandyci kręcą się losowa ale nie tylko pojawia się w rejonach gdzie:
    Toczą się wojny
    Panuje bieda
    Swoja standardowe ,,miejscówki" czyli mniej więcej takie jak opisał kolega Wezyk

Co do kryjówki to wystarczy poszukać jak sama nazwa wskazuje na przykład ,,leśni bandyci" przy lasach, czasami także dostaniemy misje od mistrza gildii aby wyeliminować taką kryjówkę wtedy pojawi się gdzieś koło miasta.
    Pozdrawiam :).
    Na świecie niema wielu idiotów po prostu są tak sprytnie porozstawiani, że spotykamy ich co krok.<br />Niech żyje Caldaria :-).

Offline emilius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 09, 2010, 16:00:09 »
    Jeszcze bandyci górscy na ziemiach rhodoków :)