Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][REF] Refesesesesferes  (Przeczytany 98173 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    Odp: Refesesesesferes
    « Odpowiedź #675 dnia: Listopada 25, 2011, 20:08:32 »
    Za to Twój największy klan na świecie, który zwie się Hitmen chyba nie rozegrał meczu z ani jednym z tych zespołów. RNGD czasem może grać w godzinach obiadowych, może zagadacie ;)

Myślę że Voland pisał tu jeszcze o REF bo z nami jest od niedawna.I żeby uprzedzić dalsze dyskusje- akurat my (HITMEN) mamy w d*pie to jakie miejsce mamy w jakimś tam rankingu, możecie sobie dać nam ostatnie w Polsce- i tak nic to u nas nie zmieni,będziemy grać dalej:)
    A tak nawiasem mówiąc graliśmy z IG jakiś mecz, całkiem spory , chyba 3-4 punktami przegraliśmy a na FBTR dostali prawie do zera (acz nieoficial to wiem ze nie ma porównania), zresztą PE ma z nami bilans 0-2 - więc po co mierzyć wyżej jak na własnym podwórku taki macie wp*erdol (nie jesteście nawet w pierwszej 3 POLSKICH klanów...) :)

Oczywiście bez obrazy ale to był ewidentny pojazd na nas a takie są fakty..

« Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2011, 20:17:05 wysłana przez ignatus »

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #676 dnia: Listopada 25, 2011, 20:44:46 »
    PE, macie swoje podwórko, zajmijcie się swoją kwestią awansu. Wasz szybki awans do Dywizji A, wróży też i szybki spadek.

Zajebiście, to teraz mi powiedz gdzie tam widzisz posta członka PE? Ani Kamillo ani Blacha ani jakiś kurwa Wiesiek nie są u nas, i nie odpowiadamy za ich zachowanie ani oni za nasze.

edit:
    zresztą PE ma z nami bilans 0-2 - więc po co mierzyć wyżej jak na własnym podwórku taki macie wp*erdol (nie jesteście nawet w pierwszej 3 POLSKICH klanów...) :)

następny... a no i 11:9 to na prawdę
    taki macie wp*erdol
    « Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2011, 20:48:11 wysłana przez Teblar »
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Amoresso

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #677 dnia: Listopada 25, 2011, 21:14:08 »
    Zajebiście, to teraz mi powiedz gdzie tam widzisz posta członka PE? Ani Kamillo ani Blacha ani jakiś kurwa Wiesiek nie są u nas, i nie odpowiadamy za ich zachowanie ani oni za nasze.

Tak jak mnie ludzie zawsze utożsamiają z Refem, mimo że jestem tylko członkiem grupy cywilnej, a więc nie klanowiczem. Tak ja te osoby utożsamiam z PE, choćby nie wiem kim były lub nie były w waszym klanie. Jeżeli klan PE obraziłem przez to, przepraszam za moją niewiedzę w waszych kwestiach kadrowych i wmieszanie w ten wątek.
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #678 dnia: Listopada 25, 2011, 22:16:07 »

edit:
    następny... a no i 11:9 to na prawdę

W tym momencie to widać że PE jest jak Marcin Najman Polskiej sceny WB - przegrana - ale powinienem wygrać i w ogóle jest najlepszy ale wyniki mówią co innego:)

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #679 dnia: Listopada 25, 2011, 22:21:37 »
    ... to nie my mówimy że jesteśmy 1 klanem w Polsce i 2 na świecie, przemilczeliśmy tę sprawę nawet bardziej niż Wy, mówiąc że PE jest "poza top 3". Najpierw mówisz ignatusie że Wam wisi czy Was umieszczą jako ostatnich, a potem się wywyższacie, że jesteście 2/3 a my Wam do pięt nie dorastamy, a tego Najmana zostawię bez komentarza. Tylko przytoczę pewną sytuację:
    Gra Real z Barcą, Barca wygrywa 1:0. Wtedy mówią że taki mocny wpierdol spuścili? Czy mówią tak dopiero jak wygrają 3+:0? Ja nie wiem, po co się do nas przypierdalasz za przeproszeniem, skoro my do Was z niczym nie wyjeżdżamy. Jak chcecie to dalej się chełpcie że nam spuściliście manto, ja już nie będę na to reagował.
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline ignatus

• Użytkownik
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #680 dnia: Listopada 25, 2011, 22:24:44 »
    ... to nie my mówimy że jesteśmy 1 klanem w Polsce i 2 na świecie, przemilczeliśmy tę sprawę nawet bardziej niż Wy, mówiąc że PE jest "poza top 3". Najpierw mówisz ignatusie że Wam wisi czy Was umieszczą jako ostatnich, a potem się wywyższacie, że jesteście 2/3 a my Wam do pięt nie dorastamy, a tego Najmana zostawię bez komentarza. Tylko przytoczę pewną sytuację:
    Gra Real z Barcą, Barca wygrywa 1:0. Wtedy mówią że taki mocny wpierdol spuścili? Czy mówią tak dopiero jak wygrają 3+:0? Ja nie wiem, po co się do nas przypierdalasz za przeproszeniem, skoro my do Was z niczym nie wyjeżdżamy. Jak chcecie to dalej się chełpcie że nam spuściliście manto, ja już nie będę na to reagował.

Pomyliłeś klany chyba.Kończę pisać w tym temacie,nie interesuje mnie to.Tylko się broniłem przed bezpodstawnym i bezsensownym atakiem na mój klan bez powodu-tym samym pisząc prawdę.

"skoro my do Was z niczym nie wyjeżdżamy" - zaczeło  się od ataku PE na HITMEN- inaczej w ogóle bym się nie wypowiedział

ps.nie miałem nas na myśli raczej Ref,WV ,Zelipapa oraz WSC
    « Ostatnia zmiana: Listopada 26, 2011, 11:09:04 wysłana przez ignatus »

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #681 dnia: Listopada 25, 2011, 22:29:51 »
    Teblar skończ spamować w wątku klanu REF i po prostu poproś swoich miłych kolegów o ogarnięcie się wtedy nie będzie problemu, że was nie lubią na tawernie jak i poza nią... Ignatus akurat ma klan który nie biega po serverach i nie świruje.
    REF-owi życzę dobrych wyników w ENL ;p

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #682 dnia: Listopada 25, 2011, 22:34:17 »
    Ostatni post z mojej strony. Jeśli pod tą wiadomością pojawi się kontynuacja flame'u pod tytułem "My jesteśmy bardziej zajebiści / A właśnie, że nie bo my", to osoby takie będą stosownie nagradzane, gdyż widzę, że zwykła prośba o zaprzestanie kłótni dla was jest niewystarczająca.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #683 dnia: Listopada 27, 2011, 16:20:27 »
    Mam pytanie do panów z REFu, czemu na CR zniknął wasz wynik z meczu REF vs GSE ?
    (click to show/hide)

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #684 dnia: Listopada 27, 2011, 16:37:39 »
    Mam pytanie do panów z REFu, czemu na CR zniknął wasz wynik z meczu REF vs GSE ?

Bo REF nie przegrał 20:0 z GSE?

@DOWN
    Graliśmy w Pucharze Polski i chyba wynik był odwrotny
    « Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2011, 17:45:30 wysłana przez Rome »
    DANCE OR GET BANNED

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #685 dnia: Listopada 27, 2011, 17:36:31 »
    Poza tym, to chyba ktoś z PE "bawił" się naszym kontem na CR wiec proszę zapytać panów właśnie z PE. Poza tym, nie przypominam sobie żebyśmy kiedykolwiek mecz z GSE grali a zapewniam cię, że pamiętam wszystkie mecze REFu.

Poza tym, jeśli kogoś interesują nasze wszystkie wyniki, może zerknąć do pierwszego posta w tym temacie (brakuje tylko ostatniego meczu, nie miałem jeszcze czasu edytować tego) lub zapraszam TU.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2011, 17:39:52 wysłana przez sir Luca »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #686 dnia: Listopada 27, 2011, 18:03:18 »
    Poza tym, to chyba ktoś z PE "bawił" się naszym kontem na CR wiec proszę zapytać panów właśnie z PE. Poza tym, nie przypominam sobie żebyśmy kiedykolwiek mecz z GSE grali a zapewniam cię, że pamiętam wszystkie mecze REFu.

Poza tym, jeśli kogoś interesują nasze wszystkie wyniki, może zerknąć do pierwszego posta w tym temacie (brakuje tylko ostatniego meczu, nie miałem jeszcze czasu edytować tego) lub zapraszam TU.
    Jak niby panowie z pe mogli się bawić waszym CR lol

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #687 dnia: Listopada 27, 2011, 19:08:57 »
    Też chciałbym wiedzieć kto im podał hasło...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #688 dnia: Listopada 27, 2011, 19:11:08 »
    Po co kogoś oczerniacie nie mając pewności co do tego czy to oni...
    (click to show/hide)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #689 dnia: Listopada 27, 2011, 19:18:39 »
    Mamy pewność, a teraz wyjdź, bo zadajesz głupie pytania.