Tak jak obiecałem.
Wczorajszy mecz:
Przegraliśmy
11:9 z RNGD. Klanem, który wielu uważa za jeden z najlepszych i słusznie.. Wygrali na przykład z PE 19:1 czy z CoRem (zwycięzcą ENL) 20:0. Niestety naszego
murzyna przyjaciela od screenów nie było, a ja zawsze o tym zapominam. Mam tylko jeden. Piątki kończyły się odpowiednio:
WioskaRhodoks vs
Nords (my atakujemy Nordami)
3:2 dla RNGD
Rhodoks vs Nords (bronimy Rhodokami)
5:0 dla REF
Miasto NordówRhodoks vs
Nords (gramy Nordami na dolnym respie)
3:2 dla RNGD
Rhodoks vs Nords (gramy Rhodokami, górny resp)
0:5 dla RNGD
Wioskę wybrał nasz rywal. Dlaczego tak słabo poszło nam na nord town? Cóż, przede wszystkim ani jeden master nie był po naszej stronie. Zawsze (4-5) trafiały się koło respu RNGD. Oczywiście nie jest to wytłumaczenie, drugi raz takiego błędu nie popełnimy ;) Po meczu Nubijuki powiedział Nam, że byliśmy dla nich najtrudniejszym rywalem w całej ich karierze i na pewno powtórzymy mecz za parę tygodni - chyba, że ENL pokrzyżuje nam plany. W składzie RNGD brakowało tylko Merzhina. W naszym? Choćby naszego leniwego lidera :o I wielu innych.
Ostatni miesiąc.W ubiegłym miesiącu rozegraliśmy 3 mecze, wszystkie
wygraliśmy:
vs DFD
12:7vs PE
11:9vs RE
19:1Oprócz tego zagraliśmy 4 sparingi. A więc okres wakacyjnej stagnacji się skończył. Mamy już cały pierwszy skład. Niedawno do gry wrócił nasz radny -
El_Hombre_Loco i jego legendarna
karteczka ;P
Jakie plany na przyszłość?
Ruszył już Nation' 5-a-Side Tournament. Nasza piątka -
Polokokta - bierze w nim udział. W środę gramy pierwszy mecz z Szwecją, najtrudniejszym przeciwnikiem w naszej grupie. Trzymajcie kciuki.
Zapiszemy się także do ENL:

Do czego gorąco zachęcamy też inne klany. Będą nowe zasady (jak choćby możliwość teamu z C dojść do dywizji A w ciągu jednego cyklu). Nowe mapy, jeszcze nie wybrane, lik do tematu -
KLIKNasze cele? Dojść jak najdalej. I czujemy się na siłach by to zrobić :)
Klan REF jest otwarty na wszelkie propozycje wspólnych treningów (czyli sparingów, których wyników nie publikujemy i tego samego oczekujemy od rywala) oraz na oficjalne mecze.
To wszystko, powodzenia :)