A tak wracając do merytorycznej dyskusji, to mam coś do dodania. Decyzja o zawieszeniu WV została podjęta przez głosowanie, co było wbrew zasadom obowiązującym w klanie, ponieważ do tamtej pory to ja miałem ostateczny głos. Nie miałem jednak okazji temu się przeciwstawić, bo nie było mnie w Polsce tak, więc teoretycznie klan nie został rozwiązany, ale w praktyce część z Wilków po prostu uznała że odchodzi z klanu, widocznie było im tak wygodniej, a jak wiadomo kiedy ludzie opuszczają klan to on się sam rozpada.
Natomiast w ten sposób ripostowanie wiadomości gorNa jest może kogoś wprowadzić w błąd, gorN był ostatnim, który by odszedł z WV i pierwszym, który chciał to wszystko jakoś odkręcić, z WV nigdy też nie odszedł New_Player, Argaleb, Jaroslavo, Eldoka, Szymczak i Nomadd. Pisanie, że WV nie ma jaj może i jest prawdą, ale odnosi się do niedalekiej przeszłości, w której członkami WV byli również Lor, Berserker, Quatal i Ref_Unnorm, i to między innym im zabrakło determinacji, czy jak woli Hetman „cojones”, ale o tym się czasami zapomina, tak jak o tym, że podczas „NCupa 2011” w Finałach jaj im nie zabrakło.
Pozdrawiam. :D
P.S. Aha jeśli ktoś poczuł się urażony tą wypowiedzią to z góry przepraszam, jest to tylko moje zdanie, nie mam zamiaru tu nikogo prowokować ani dolewać oliwy do ognia. Jeszcze raz pozdrawiam.