Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Władca Istniejącego Państwa  (Przeczytany 4300 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sazyr

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Władca Istniejącego Państwa
    « dnia: Maja 01, 2010, 15:02:59 »
    Witam,

Ostatnio grając w Warbanda zastanawiałem się - Czy można być władcą istniejącego państwa ?
    Czy to w ogóle możliwe ? Jeśli tak to czy komuś się to udało ?

Offline Shakyor

• Użytkownik
    Odp: Władca Istniejącego Państwa
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 03, 2010, 11:01:24 »
    Niby powiadają że jest taka możliwość, a pozatym jest już taki temat więc zapraszam do niego (opcja szukaj) :)

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 03, 2010, 11:06:46 »
    Witam,

Ostatnio grając w Warbanda zastanawiałem się - Czy można być władcą istniejącego państwa ?
    Czy to w ogóle możliwe ? Jeśli tak to czy komuś się to udało ?

Według mnie nie da się...
    Ale można to zrobić inną drogą... np:
    Podbijasz królestwo którym chcesz się stać, nazywasz swoje królestwo identycznie co te w które chcesz się zamienić a potem zbierasz lordów z tego królestwa wypuszczając ich po walkach (wtedy będziesz miał dużo do przyjaźni).
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Sazyr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 03, 2010, 16:32:40 »
    Ale to nie to samo...Podbije tereny państwa, nazwę je tak samo - kolor frakcji się zmieni, będą "Lordowie" zamiast np. Nojon, oczywiście zmieni się też godło frakcji...Nawet nie da się stworzyć rebelianckiego państwa.

Offline Kormo

• Użytkownik
    • All the light makes the shadow...
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 03, 2010, 23:26:15 »
    Ekhm... -> http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4795.0

PS: To na razie tyle bo ostatnio mało gram w single. Jak co to zedytuję posta.

Pozdrawiam!
    Cytat rodem z tawerny:
    Nordycki huskarl - Najlepsza jednostka w swojej kategorii. Macie szczęście, że nordyccy dowódcy mają najwyżej paru w swoich kompaniach. Niezwykle groźni, świetnie się spisują przy szturmach na mury. Takie małe „chodzące” czołgi.

Offline Szero

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 04, 2010, 19:42:27 »
    Wybaczcie że nie na temat, ale wolałem nie tworzyć nowego na jedno krótkie pytanie. Otóż czy można dołączyć do królestwa po tym jak się od niego odeszło ? Na razie Król Yaroglek mówi że przyjmuje jedynie tych, którzy z nim zostaną, ale być może to dlatego że mam z nim znajomość na -12, gdy poprawię na np. 12 to będe mógł dołączyć do królestwa?

Offline Galik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 05, 2010, 10:04:11 »
    Tak
    Na świecie niema wielu idiotów po prostu są tak sprytnie porozstawiani, że spotykamy ich co krok.<br />Niech żyje Caldaria :-).