Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: 2 bugi.  (Przeczytany 1526 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Volies

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • In Memory!
    2 bugi.
    « dnia: Maja 01, 2010, 11:22:34 »
    Jak idę do Bojara Crashacka i się pytam o małżeństwo z jego rodzinom to on mi pisze że niema takiej osoby w jego rodzinie a przecież jest Leady Tamar, o co tu chodzi.
    I jeszcze coś, jak jestem na turnieju to wygrywam 3920 denarów z obstawiania, a teraz mam tak że tylko 1440 denarów o co tu chodzi?

Spartanie - nie pytaj ile, lecz gdzie są.

Offline Kormo

• Użytkownik
    • All the light makes the shadow...
    Odp: 2 bugi.
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 01, 2010, 11:32:46 »
    To pierwsze to jakiś bug lub ten lord jest niemile do ciebie nastawiony (raczej ta pierwsza opcja).
    Co do drugiego, to zależy gdzie walczysz na turnieju i "ile osób też obstawi". Wiem, że to brzmi dziwnie, ale tak właśnie jest. W podstawce też tak było.

Pozdrawiam!
    Cytat rodem z tawerny:
    Nordycki huskarl - Najlepsza jednostka w swojej kategorii. Macie szczęście, że nordyccy dowódcy mają najwyżej paru w swoich kompaniach. Niezwykle groźni, świetnie się spisują przy szturmach na mury. Takie małe „chodzące” czołgi.

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 01, 2010, 11:40:26 »
    Co do drugiego: to im częściej bierzesz udział w turnieju w tym samym mieście (i wygrywasz) tym "buckmacherzy" chętniej na Ciebie obstawiają co wiąże się z tym że wartość złota do wygrania jest mniejsza :) (chyba tak to mniej więcej wygląda) (w skrócie: na początku jest 1:10, potem 1:5 i tak stawki maleją)

Offline Vayneian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 01, 2010, 12:22:44 »
    Jak idę do Bojara Crashacka i się pytam o małżeństwo z jego rodzinom to on mi pisze że niema takiej osoby w jego rodzinie a przecież jest Leady Tamar, o co tu chodzi.

Może poprostu ta jego córka, siostra bądź ktokolwiek jest już zaślubiona, ożeniona z kimś? Też podobną akcje miałem.

Offline Volies

• Użytkownik
    • In Memory!
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 01, 2010, 14:27:40 »
    Już jest spoko, z tymi turniejami już rozumiem a z tą Leady to już jest Ok.
    Naprawiło mi się.(?) Tak po prostu.

Spartanie - nie pytaj ile, lecz gdzie są.