Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ranga, Poziom i posiadane lenna  (Przeczytany 1290 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lukaszek321

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Ranga, Poziom i posiadane lenna
    « dnia: Kwietnia 30, 2010, 21:48:08 »
    W tym dziale napiszemy jakie mamy "Rangi. Poziomy i lenna"                              ja mam 1249 range, 30poziom i miasto Dhirim! a wy?

Offline ][_, ([]) ][_,

• Użytkownik
    • SWADIA 4 EVER
    Odp: Ranga, Poziom i posiadane lenna
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 30, 2010, 22:00:00 »
    Jezu człowieku ile było takich tematów używaj opcji szukaj!!! O każdym z tych słów "Rangi. Poziomy i lenna"  jest po kilka tematów nie zdźiwiłbym  bym się gdybyś nie dostał ostrzeżenie na dzińdobr!!!

Żeby nawet w takim temacie nie było offtopu :

1500 ok. i więcej, poziom 35 lenna Jelak, Tsudamesh (czy jakoś tak), zamek ibedles i wieś przynależąca do tego.

Offline Kormo

• Użytkownik
    • All the light makes the shadow...
    Odp: Ranga, Poziom i posiadane lenna
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 01, 2010, 08:20:24 »
    Ghr... Temat zupełnie bez sensu bo po każdej bitwie trzeba by robić edita. Zresztą co ma powiedzieć ktoś kto walczy dla rebeli?

PS: Żeby nie było offtopu: 2867, 36, W sumie połowa Calradii, ale musiałem to oddać rebeliantom...

Pozdrawiam!
    Cytat rodem z tawerny:
    Nordycki huskarl - Najlepsza jednostka w swojej kategorii. Macie szczęście, że nordyccy dowódcy mają najwyżej paru w swoich kompaniach. Niezwykle groźni, świetnie się spisują przy szturmach na mury. Takie małe „chodzące” czołgi.