Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband modyfikacja serwera  (Przeczytany 2841 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Galik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Warband modyfikacja serwera
    « dnia: Kwietnia 28, 2010, 14:55:51 »
    Cześć wszystkim to znowu ja :).
    Dziękuję za odpowiedzi na moje wcześniej pytania jednak mam kolejne.

Mianowicie:
    1.Gramy sobie czasem z kolegą w mp i bawimy się w dowodzenia wojskiem, ale wkurza nas jedna rzecz....
    Mianowicie limit pieniążków...Niech mi ktoś wyjaśni czemu moi kawalerzyści wyglądają lepiej ode mnie/? xD
    Widziałem już jeden serwer gdzie kasy było od razu 10000, z tego co wiem zmienia to się chyba gdzieś w notatniku....

2.Chcielibyśmy też sobie zagrać trochę dłuższe oblężenia i też widziałem serwer gdzie trwało 15minut...
    Czy wiecie może jak to uzyskać?

Z góry dziękuję za pomoc Galik.
    Na świecie niema wielu idiotów po prostu są tak sprytnie porozstawiani, że spotykamy ich co krok.<br />Niech żyje Caldaria :-).

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    Odp: Warband modyfikacja serwera
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 28, 2010, 15:02:04 »
    Odpowiedzią na Twoje pytanie jest "Panel Administratora", to właśnie tam można ustawiać te opcje o których piszesz. Postaw swój własny serwer to się sam o tym przekonasz. Z tego wynika, że to od administratorów zależy jak serwer będzie skonfigurowany. Jeżeli chcesz aby któreś z tych opcji zostały zmienione musisz poprosić o to admina, jak się zgodzi wtedy zostanie to ustawione, a jak nie to wiadomo...

Offline Galik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 28, 2010, 21:17:18 »
    Dzięki za odpowiedź.
    Nie zauważyłem że można przewinąć w dół Panel :).
    Na świecie niema wielu idiotów po prostu są tak sprytnie porozstawiani, że spotykamy ich co krok.<br />Niech żyje Caldaria :-).

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 28, 2010, 21:18:50 »
    1. Co to ma wspólnego z modem?
    2. Czemu zadając zwykłe pytania rozpoczynasz nowy wątek?
    3. Czemu twoje pytania są tak idiotyczne?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Galik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 29, 2010, 07:45:20 »
    1.Patrz tytuł tematu - mody to nie tylko aplikacje zmieniające funkcjonowanie programu ale same zmiany w nim zachodzące.
    2.A widziałeś, gdzieś takie pytanie? Napisałem tu bo uznałem że to stosowne miejsce.
    3.o.0 Widzę że także lubisz zadawać takie pytania przy okazji nabijając posty - chcesz mi zwrócić uwagę? To pisz na PW, takie coś to dopiero perfidne nabijanie postów!

P.S
    Przepraszam drogi modzie ale nie mogłem się powstrzymać przed odpowiedzią pomimo tego że jest spamerska,po prostu białej gorączki dostaje jak widzę ludzi którzy zwracając innym uwagę nabijają posty zamiast pisać na PW.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 29, 2010, 09:25:33 »
    1. Domyślnie chodzi tu o modyfikacje dotyczące zmian w grze, nie modyfikacje trybu multiplayer.
    2. Trzeba było je zadać tutaj:
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=43.0
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=3465.493
    3. To nie ja zacząłem perfidnie nabijać posty zakładając bezsensowne tematy w nieodpowiednim dziale.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline rara

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 29, 2010, 14:05:34 »
    Powiedz mi Argaleb, po jaką cholere się czepiasz i to już nie pierwszy raz. Nie sądzisz, że nie w Twojej kwestii leży upominanie innych userów? Pomyśl zanim coś napiszesz prosze Cie, gdzie Galik nabija posty? Nawet jeśli założyłby temat tam gdzie według Ciebie powinien, to i tak miałby te dwa posty więcej.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 29, 2010, 14:27:38 wysłana przez rara »