Witam. Mam kilka ważnych dla mnie pytań. Otóż po pierwsze podbiłem wszystkie zamki w królestwie swadi i nie mam pojecia gdzie podziali się jej lordowie i krol, myslałem, ze jak ich podbije to poprostu przestana istniec, albo się do mnie bedą zgłaszac, żeby zostac moimi wasalami, a tu kicha i nie maja zadnych włości, a za chiny nie wiem gdzie sie podziali i nie widze ich nigdzie na mapie. I teraz pytanie czy wogole sie do mnie przylączą jeżeli z krolestwem swadii mam stosunki -100 i co z ich królem, czy tez zostanie moim wasalem czy co z nim zrobic? A jeżeli podbijewszystko na mapie to co wtedy? Drugie pytanie: Gdzie mam szkuac mojego lorda? tzn zrobilem go z towarzysza, ale jak pytam się innych to nie wiedzą gdzie jest, czy tzn ze dostal sie do niewoli? jeśli tak to gdzie go szukac? i trzecie pytanie odnosnie żony, otóz mam zone z królestwa Rhodoków, ale do czego ona ma mi sie przydac skoro jedeyne o czym mogę z nią rozmawiac to o organizowaniu uczty. A jak zrobię ucztę to jest na niej tylko ona i minister, co zrobic żeby przybywali inni lorodowie? Otóż chyba zrobiłem bląd, ponieważ ja uprowadzilem, tzn uciekła mną. W jaki sposób ma mi ona pomoc z innymi lordami, albo z krolami? Nastepne czy można sobie splodzic dziedzica, jeśli tak to co trzeba tam zrobic? I ostatnie pytanie co zrobic aby inni uznali mnie za króla, czytałem posty no i rhodokowie maja wojne z nordami, więc wypowiedziałem wojne nordom i wysłałem emisariusza do króla rhodoków, ale nic, nie uznał mnie za króla, czy w grze mozna coś zrobic zeby pojawila się nazwa krol i moje imie? Wybaczcie, że tyle pytań, ale uwielbiam ta grę i co chwila mam nowe pytania, ale te są w tej chwili najwazniejsze, więc jezeli mozecie to ppomóżcie mi, z góry dziekuje. ;)