Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Brak informacji (obrażenia,informacje...)  (Przeczytany 1738 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline propilkki2

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Brak informacji (obrażenia,informacje...)
    « dnia: Kwietnia 27, 2010, 22:11:08 »
    Witam,
    problem tkwi w tym, że z lewej strony zniknął mi pasek gdzie były podane obrażenia zadawane i otrzymywane,trudność strzału, kto zginął podczas walki etc. zniknął nagle i nie wiem co jest nie tak,
    z góry dzięki za pomoc, sory jak temat się powtórzył ale szukałem i nie mogłem znaleźć

Offline Seriq

• Użytkownik
    Odp: Brak informacji (obrażenia,informacje...)
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 28, 2010, 08:50:12 »
    Spróbuj przeinstalować gre

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 28, 2010, 11:02:55 »
    Często jak nagromadzi się dużo tekstów to właśnie one znikają, ale... po jakimś czasie powinny pojawić się ponownie.

Podczas testów widoczne to było jeśli używało się kodów - głównie Ctrl+F4 - i po zaspamowaniu w bitwie tą kombinacją teksty po prostu zaczęły ginąć. Podobnie było w zwykłym M&B, więc to chyba nie jest jakiś problem, który występuje tylko u Ciebie.

Offline propilkki2

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 28, 2010, 15:22:56 »
    Reinstalacja to ostateczność bo nie chce mi się ściągać po kolei patchy, a żadnych kodów typu Ctrl + F4 nie używałem, może samo się naprawi jak inne problemy i błędy. Tekst nadal się nie pojawia, nie widać nawet napisu po wygranej walce, aby ją opuścić wcisnąć TAB, nic kompletnie nic dodam że stało się tak po instalacji patcha 1.111, spróbuje zainstalować 1.112 może to coś pomoże.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 28, 2010, 16:44:40 wysłana przez propilkki2 »

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 29, 2010, 17:06:55 »
    (...) dodam że stało się tak po instalacji patcha 1.111, spróbuje zainstalować 1.112 może to coś pomoże.

Przecież na Steam jest już 1.113... Nie lepiej zainstalować M&B na koncie Steam i mieć aktualizacje automatycznie?

Offline fardragon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 29, 2010, 19:16:53 »
    mam ten sam problem na 1.113 jakieś pomysły? dodam że czasami się pojawia i nie używam cheatów