Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: multiplayer - błędy po wejściu na serwer  (Przeczytany 1551 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline inco

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    multiplayer - błędy po wejściu na serwer
    « dnia: Kwietnia 27, 2010, 18:27:47 »
    Mam Windows Vista, wersja gry: 1.113
    Najpierw zainstalowałem streama, później grę, zaczekałem aż wszystkie pliki się przez steam pobiorą i chciałem wejść do gry.
    Przy wejściu na serwer wyświetla się takie błędy (niestety nie moge na tej planszy nic kliknąć, ani żadnej ze stron, ani obserwatora, ani wyjść Esc'epem)

Printscreen:
    http://dlugiego.net/mb_bledy.jpg
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 27, 2010, 18:29:59 wysłana przez inco »

Offline inco

• Użytkownik
    Odp: multiplayer - błędy po wejściu na serwer
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 07, 2010, 01:16:28 »
    Nikt nie wie co to za błąd, nikt go wcześniej nie miał ?

Jeżeli nie znacie rozwiązania, to jakby był ktoś zorientowany to proszę o napisanie gdzie mogę się zwrócić z tym błędem. Producent gry? Dystrybutor? Wydawca Steama?

Sorry, za post pod postem, ale inaczej pewnie i tak by nikt nie zauważył że mój problem jest nie rozwiązany.

Offline Ozwan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 07, 2010, 02:24:09 »
    Tutaj najlepiej załóż ten temat. Najlepsza szansa na znalezienie rozwiązania.

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 09, 2010, 13:22:04 »
    Cóż temat dziś założyłem, ciekawe czy rozwiążą mój problem w najbliższym czasie.

Wiecie coś może o możliwości zwrotu gry (odzyskania kasy) jeżeli bugu nie naprawią (w najbliższym czasie)?

Offline BodziuRat

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Multiclan =PTG=
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 10, 2010, 00:38:52 »
    Odinstaluj grę , wyczyść rejestr z "resztek" po grze . Zainstaluj , zaktualizuj ręcznie [nie przez steam] ,uruchom M&B W jako administrator .
    Nie wiem czy pomoże , ale spróbować zawsze warto .
    The whole mental process is in our hands. You can see how thoughts create reality. You decide - the heaven ... or the hell

Cały umysłowy proces jest w naszych rękach. Widzisz jak myśli tworzą rzeczywistość. Decydujesz się - niebo ... albo piekło

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 10, 2010, 11:12:31 »
    Hej,

Możecie mi wskazać która ścieżka odpowiada w rejestrze za Warbanda? żebym nie usuwał wszystkiego w ciemno :)

Myślę, że może sposób reinstalacji pomóc, na razie już raz reinstalowałem, ale nie czyściłem rejestru i znów instalowałem na steamie.

EDIT:

Usunąłem wpisy z rejestru odnoszące się do Warbanda, trochę to robiłem na chama, mam nadzieje, że nic nie popsuje.
    Teraz instaluje gre, (z płyty) ale znów na steamie, niestety nie udało się instalować gdzieś poza steamem,
    Myślę, że za godzinkę będę mógł napisać czy się udało czy nie...

EDIT:

No niestety, klops!
    Usunąłem gre, usunąłem wszystkie wpisy w rejestrze gdzie było cokolwiek w nazwie z "Warband"
    Usunąłem katalogi na dysku z wszystkim co ma "Mount" bądź "Warband" w nazwie.
    Przy instalacji (z płyty) włączył się steam i nie pozwolił zainstalować gry gdzieś poza nim. Od razu po instalacji ściągnął mi aktualizacje (nie udało mi się tego wyłączyć ;/) i po włączeniu gry znów dokładnie te same błędy co wcześniej.

Jedynym jeszcze wyjściem jaki widzę, to instalacja gry na jakimś innym komputerze, ale tą opcję będę mógł przetestować dopiero za kilka dni ;/ a nawet jak się uda, to po co mi gra na której mogę grać u kogoś a nie u siebie ?
    Mam nadzieje, że wątek na oficjalnym forum producentów coś pomoże, jak znalazłem ten błąd co ja mam już ludzie mieli podczas beta testów, ale producenci naprawili to jakimś patchem.
    « Ostatnia zmiana: Maja 10, 2010, 12:14:19 wysłana przez inco »