Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Cześć  (Przeczytany 1162 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Libertine

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Cześć
    « dnia: Kwietnia 26, 2010, 22:57:16 »
    Witam serdecznie wszystkich graczy Mount & Blade. Kilka dni temu zakupiłem Warbanda i od tego czasu nie tknąłem niczego innego ;). Wciąż intensywnie trenuję na serwerach duel. Często bywam też na serwerze Sacred Band.

Zarejestrowałem się tutaj głównie po to, aby złapać kontakt z kimś z gry, może dołączyć do jakiegoś klanu. Chociaż z tym wolałbym poczekać do czasu aż dokładnie zbadam scenę Warbanda, by podjąć najlepszą decyzję.

Coś o mnie: Chodzę do drugiej klasy liceum w Toruniu, trenuję hokej, pogrywam w piłkę nożną, w wolnym czasie pijam browarki, a od niedawna także macham mieczem na "Polu przy rzece" ;). Jak coś można mnie chwycić pod numerem GG: 2414173.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Cześć
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 26, 2010, 23:11:35 »
    Serdecznie witam. Podziel się informacją o ulubionej marce piwa.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Libertine

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 26, 2010, 23:26:33 »
    Najbardziej cenię sobie zimnego desperadosa z cytryną na słoneczku ;].

A z klasycznych wybieram Tyskie ;).

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 01, 2010, 15:29:39 »
    Druga klasa? To osiemnastki pan jeszcze nie skończył !! A w piwie obeznany. ;]

Witam.
    Podziel się ulubioną książką.

Offline Libertine

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 01, 2010, 16:15:41 »
    Druga klasa? To osiemnastki pan jeszcze nie skończył !! A w piwie obeznany. ;]

Pozwolę sobie przypomnieć, że skończyła się era 4-letnich liceów ;). Także czas 18nastek wypada w dzisiejszej Polsce właśnie na drugą klasę ;). (2010 - 1992 =18)

Potop... ^^, żartuje. Sama wielkość tej "knigi" mnie przeraża, a już niedługo będę zmuszony przestudiować co najmniej kilkudziesięciu stronicowe streszczenie.

Żeby nie być monotonnym wytypowałbym Achaję Andrzeja Ziemiańskiego. Lubię ostrą literaturę.

Zerknąłem na Twój profil Trebron, Honor - świetna muza do np. Mount & Blade. Najważniejsze by nie brać tej głupoty do serca, wiele tekstów Ich piosenek jest wręcz paradoksalnych. Nazizm i nacjonalizm Polski nie może współistnieć, ponieważ w idei Hitlera Polacy(Słowianie) byli rasą niższą niż Aryjczycy ;).
    « Ostatnia zmiana: Maja 01, 2010, 16:22:41 wysłana przez Libertine »

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 01, 2010, 16:53:20 »
    Masz rację. Co do ich muzyki, o wokalu nic nie powiem, do M&B pasuje jak najbardziej, poza SoaDem i utworem Soldier Side ;]
    A tekst, to bardziej leży jako wiersz, niż piosenka.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 01, 2010, 21:09:35 »
    Witam! Życzę wielu miłych chwil na forum.