Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z grabieżcami  (Przeczytany 3621 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline morvind

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z grabieżcami
    « dnia: Kwietnia 26, 2010, 11:57:00 »
    Mój problem polega na tym że nie mogę wykonać questa dotyczącego zabicia grabieżców.Dostałem go od mistrza gildii w Suno.Zabiłem 1 grupkę i...na tym koniec.Nie pojawiają się ci grabieżcy a do końca questa mam 5 dni szukam ich w 2 podlegających pod Suno wioskach.

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    Odp: Problem z grabieżcami
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 26, 2010, 13:00:55 »
    Oni nie będą w wioskach, lecz gdzieś niedaleko miasta. Zwykle pałętają się bez celu...
    Najprościej rzecz ujmując, ludzie dzielą się na dwa rodzaje - na gaduły i na ludzi czynu.
    Większość ludzi to gaduły. Jedyne, co potrafią, to gadać.
    Ale kiedy przychodzi co do czego, właśnie ludzie czynu odmieniają świat.
    A kiedy to robią, odmieniają też nas. I dlatego nigdy o nich nie zapominamy.
    A kim ty jesteś? Będziesz tylko gadał, czy się postawisz i coś z tym zrobisz?
    Bo, uwierzcie mi, reszta to tylko zwykłe pieprzenie.

Offline morvind

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 26, 2010, 13:15:11 »
    No właśnie szukam ich koło tego miasta i wiosek i nie ma!

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 26, 2010, 20:28:58 »
    Pytaj się wieśniaków biegających po mapie i karawan, oni powiedzą ci gdzie szukać taj konkretnej grupy. Będzie ona oznaczona chyba kolorem fioletowym.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Najemnik_001

• Użytkownik
    • Ale nuda...
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 19, 2010, 22:27:54 »
    A czy to przypadkiem nie jest quest na 1 grupę?

Bo są 2 na [chyba] 4 grupy i jedną ale zadanie się nie kończy dopóki nie pojedziesz do mistrza gildii.

Offline xyp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 31, 2010, 21:43:05 »
    Miałem takiego questa i chodziło o konkretną grupę, której liczebność i opis był zaznaczony na niebiesko (w widoku mapy). Naszukałem się jej tygodniami, a gdy ze dwa razy na nią trafiłem, to mi zwiała, bo miała szybkość poruszania się chyba koło 6 punktów. Tak więc jedyne czym można sobie pomóc, to zwiększeniem szybkości oddziału (poprzez umiejętności, ograniczenie ekwipunku i liczebności jednostek pieszych zdaje się).

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Awanturnik
    « Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 01, 2010, 10:57:05 »
    W tym queście za każdą grupę "lootersów" nawet tych nie na fioletowo (questowych) dostajesz 40 sztuk srebra i tak samo liczą się do wykonania questa. Czyli poluj też na "szare" grupy nie koniecznie w pobliżu Suno.

Offline Horn

• Użytkownik
    • Krwawa opalenizna
    « Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 01, 2010, 12:47:00 »
    W tym queście za każdą grupę "lootersów" nawet tych nie na fioletowo (questowych) dostajesz 40 sztuk srebra i tak samo liczą się do wykonania questa. Czyli poluj też na "szare" grupy nie koniecznie w pobliżu Suno.

Mylisz się. Lepiej sprawdź jeszcze raz jak to jest - czasem, owszem, jest kilka grup tych ''upierdliwych'' bandytów, ale zawsze dostajesz pieniądze tylko za tych questowych - czyli niebieskich.
    Rescipiens post te, hominen memento te, cave, ne cadas.

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Awanturnik
    « Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 01, 2010, 21:23:29 »
    Przecież sprawdzałem wielokrotnie czy to w zwykłym M&B czy Warbandzie zasada jest ta sama. Jeśli mi wszystkie "questowe" lootersy pouciekały lub lordowie ich wyłapali to zawsze szukałem tych zwykłych szarych. Potem wracałem do guild mastera, dostawałem forse za "szarych" plus zaliczenie questa. :P

Może Horn mówisz o innych queście, w którym pojawia się jedna duża grupa "bandits" do wybicia w quescie. A ja znowu mówie o ileś tam grupkach "lootersów", gdzie za każdą grupę looters guild master płaci 40 srebra ekstra.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 01, 2010, 21:27:35 wysłana przez Sandero »

Offline Horn

• Użytkownik
    • Krwawa opalenizna
    « Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 02, 2010, 00:10:34 »
    Nie, nie, ja też o grabieżcach (osobiście wolę miano szabrownik) mówię. Ale w sumie to nawet nie mogę dostać tego zadania w Warbandzie, a dlaczego, to sam nie wiem. Więc może masz i rację, aczkolwiek coś mi się nie wydaje;] Jak kiedyś uda mi się sprawdzić i wyjdzie na Twoje, to nie omieszkam napisać. Tymczasem pozdrawiam.
    Rescipiens post te, hominen memento te, cave, ne cadas.